onsdag 21 oktober 2009

Julklappar

Jag insåg först idag att det faktiskt snart är november! Hur gick det till, vart tog tiden vägen, det var ju nyss sommar juh!
I alla fall, när jag fick denna revolutionerande insikt och ändå var nere på stan passade jag på att inhandla några små julklappar åt barnen.
Det min lill-kille i allmänhet pratar om är Ben 10, och i synnerhet Ben 10s fantastiska klocka. Jag har faktiskt inte full koll på vad denne Ben är för någon, men han är tydligen huvudperson i en japansk tecknad serie som går på TV där han slåss mot olika elaka varelser. Ben har någon sorts super-klocka som gör att han kan förvandla sig till en varelse av något slag. Eller nåt.
Denna klocka, i grön bräcklig plast, fanns på leksaksaffären för 379:-.
Som hittat.

När jag frågade lill-tjejen vad hon önskade sig av Tomten svarade hon kort och gott "rosa". Det gav mig ganska stort spelrum i julklappsinköpen så det var ju bra!

7 kommentarer:

Lilly sa...

Å, vilka gulliga grejer! Jag ska också önska mig "rosa" av tomten tror jag! :)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jag också Lilly, rosa och Odd Molly! :) Kram!

Ina sa...

Jag har också insett att vi snart är där och ska faktsikt kika lite på lördag då jag ska på stan med en gammal arbetskamrat som är lika shopping- och klädtokig som jag fast hon handlar inte OM dock...

Helene sa...

Å min son vill också ha en Ben 10klocka. Nu vet jag hur den ser ut :-) Tack!

Evalena sa...

haha! rosa! Det var ju klockrent o öppnar för många roliga paket.
kommer ihåg när dotterns favvofärger var "guld, silver o allt som glittrar"
har alla tjejer en sån period tro? rosa o glitter o prinsesstil.

KRAM

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Helene,
Tänkte bara berätta att det finns åtminstone 2 modeller till av Ben 10-klockan. En som skjuter runda myntliknande saker och ytterligare en som gör något annat (okänt)superhäftigt! :) Jag tänkte bara så att du inte kommer hem med fel sort så att sonen blir besviken! Den på bilden är dock den dyraste av dem och också den som de gör reklam på TV för.
Ha det bra!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Evalena,
Ha ha, ja, fascination för guld, silver och allt som glittrar finns troligen i kvinnors arvsmassa! :)
Kram!