måndag 19 oktober 2009

Välkommen du tjusiga


Som ni vid det här laget redan vet är jag omåttligt förtjust i min mullvadsfärgade klänning från Branting, så förtjust faktiskt att jag för ett tag sedan slog till och köpte en likadan i den fina färgen kitt! Jag älskar de här natur/jord-färgerna så jag kunde helt enkelt inte stå emot.

Jag är helt kär i den!

:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var har du köpt dina fina klänningar från Branting? Pris? Hur är storlekarna?

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Hej hej!
Jag köpte min På SIVI Shop i Gävle och jag vet att de har flera kvar. De finns i färgerna mullvad (tror den även kallas potatoe), kitt samt vinröd (bordaux). SIVI skickar kläder per post om du vill och telenr. dit är 026-183132.Modellen heter Tamara ock kostade 1600:- vill jag minnas.
Klänningarna är ganska stora i storleken, jag har storlek 0 i Odd Mollys kläder och Brantings XS sitter inte tight men fint på. Jag vet också att MUMS webbshop säljer Branting (http://www.mammaklader.se/default.aspx)). Även MINZO webbshop har lite av dessa kläder ( http://minzo.jetshop.se/).
Jämför gärna priserna för jag såg att det skiljde en del mellan butikerna.
Ha det bra!

Lovilin sa...

Här är en till som är på jakt efte!r klänningen. Tyvärr så var den helt slut på Sivi, i alla färger. Typiskt!

Har du nån annan ide på vart den kan finnas?

Ha det bra!
Linda

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Hej Linda!
Oj, det måste ha varit en rykande åtgång på dem hos SIVI!
Jag googlade lite och hittade en sida där butiker som säljer Branting finns listade (http://www.hittaplagget.se/maerken/kladmarke.asp?brandid=1187). En del av dem kan säkert skicka kläderna per post.
Lycka till!
Kram!