lördag 21 november 2009

Smultrongården + Blinka= Sant

En gullig tjej från Smultrongården ringde precis och sa att de nu hade fått in Calous underbara och hett efterlängtade boots Blinka!
De är sjukt snygga och priset ligger på överkomliga 1195:-!
Under det korta telefonsamtalet utkämpades en inre fight i mitt huvud, men till slut var jag tvungen att prioritera och alltså tacka nej till ett par ljuvliga svarta boots! Buhuuuu!

Skynda er om ni vill lägga vantarna på ett par finingar i svart eller brunt, de lär sälja slut snabbt!

10 kommentarer:

Innerjoin :) sa...

Åhhh, vad sugen jag blev på ett par bruna! Fast nu när jag kollade på Calous hemsida, blev jag nog mer sugen på Moa Boot Fall 09 (de lite lägre med knyt, de bruna)Vet du om Smultrongården skulle få in de med?

♥ H mitt i livet ♥ sa...

Jag har varit där idag och hämtat hem mina svarta :) Bild finns i min blogg om du vill kika...Kram kram

Anonym sa...

Ny här, gillar din stil! Undrar om du har sett velour frill dress tunic i rosa? Vad tycker du om den? Lite synd att fjärilen på ryggen är lila!? Tips på hur man kan matcha den. Kan man ha den som 3-barnsmamma eller är det lite fjortisvarning på den? ;) Tacksam för dina tankar då jag ser att du har en rosa velour hood!

emmathilda sa...

Jätte snygga skor! Har just köpt nya, men domdär var jätte fina! Kram :)

K. sa...

Jättefina och jag är också sugen, men, men, ekonomin bör hållas i lite till. Kram

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Innerjoin,
Jaaa, Moa bootsen är så underbart fina! Passar utmärkt till Mollysar också!
Jag har för mig att Smultrongården även skulle få Moa bootsen (dessa kom tidigare) men jag är lite osäker. Fråga Skrutteruttan (under ditt inlägg) hon brukar handla där!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Skrutteruttan,
De är helt underbara!!! Jag vill så gärna ha ett par!!!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Anonym,
Välkommen hit och tack snälla för dina rara ord!
Den rosa Frill Dresstunic är såååå fin! Hade jag inte haft en rosa velour hood hade jag absolut köpt en frill dress i den färgen.
Jaaa, självklart kan du ha en sådan, jag hävdar bestämt att rosa är en ljuvlig färg som passar alla oavsett barnaskara! :)

Jag tycker brunt och rosa är väldigt snyggt ihop så en Spoiler Underskirt i chocolate skulle passa bra. Dresstunic är snygg att ha lite uppknäppt så ett brunt linne under skulle också funka fint. Till detta skulle jag välja ett par mörkbruna tights.
Jag har ofta mina Private Skirts (rosa & chalk) till min Dresstunic, de är precis lagom långa och lite mer caual än Spoilers med sin lilla söta spets.
Klänningen är jättesnygg tillsammans med ett par tightare jeans eller gärna jeanstights. Jag tror att just jeanstights skulle göra sig kanonbra tillsammans med den rosa dresstunicen om man vill göra den lite tuffare. Det är jättesnyggt att blanda tufft och sött så släng gärna dit en underskirt också! :)

Hoppas du hittade något användbart bland mina snurriga ord!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Emmathilda & Katinka,
Ja, de är så sjukt fina och jag är så sugen på ett par!
Kram!

Anonym sa...

Tack snälla för fina tips! Funderar på om jag skall beställa en private skirt i rosa eller om det kanske är bättre med en enticement long underdress! Blir enticement long underdress kortare än private skirt (tänker på om den syns nedanför klänningen)?