torsdag 31 mars 2011

En ny ChillN till mitt lilla unikum?

Den lilla här hemma har en Pepper Dress från ChillNorway, klänning är hennes absoluta favorit trots att den inte är rosa.
Jag hinner inte mer än tvätta den förrän hon kräver att få ha den på sig till dagis tillsammans med ett par tights. Kvaliteten är suverän och den ser helt ny ut trots vilda lekar och utspillda mellanmål. Jag funderar på om jag skall köpa en till klänning till henne och jag vet att Nantucket har fått in en ny leverans av ChillNs barnkläder, jag skall nog slå en pling och höra mig för vad de har. Om ljuvliga Sky Dress finns måste jag nog slå till på en sådan, om inte tror jag det blir en Candy Flower Dress, den är fantastisk den med!

Apropå den lilla här hemma, ni har väl läst om människorna runt om i världen som säger sig se Jesus i en rostad macka eller Jungfru Maria i kaffesump? Mitt lilla unikum tar detta fenomen till en helt ny nivå. Härom dagen när hon som vanligt satt uppflugen på köksbänken och tittade på när jag lagade mat kikade hon ned i stekpannan och sa: -Jag ser Musse Pigg i ägget.

The Mickey Mouse whisperer she is.

------------------------------------------

Dagens bestod idag av Dish blouse, Chrysalis minigown, Primes och sjal från Gina.

Den spetsöversållade Molly-börsen fick också vara med på ett hörn.

2 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Supersöt liten sessa. Chill Norway kan konsten verkligen. Har inte vågat köpa nån till min lilla än för hon är såå himla bestämd och gillar hon den inte så är det mycket pengar...
Tack för svaren på mina frågor hos mig :-) Blev en "chillig bris i vitt" hos Vestis. Man behövde bara själv dra av 30% när man gjorde överföringen. Tack för tipset och bra köp där av skärpet :-)
Fin idag som alltid i den fina disktrasan
Ha en riktigt trevlig helg
Kram
/Vivvi

Casa del Caos sa...

Herregud så söt hon är! Och hon har spanat in morsan också kan man se!!!;)
Mina barn brukar se att knäckebröden är pistoler efter ett par bett...