onsdag 21 september 2011

Låt mig presentera mina nya vänner, miss Kaana Coat och herr Barry Cardigan!

Ok, nu har jag fixat ihop ca en ziljon bilder på mina nya ChillNorway-vänner som fanns i gårdagens paket från Nantucket, dock har de placerats tre och tre för att era scroll-fingrar inte skall slitas ut helt!:)

Kaana Coat, som jag har väntat! Och ja, den var väl värd all väntan då jackan till och med är ännu härligare än vad jag minns. Fodret, som går att ta ur jackan, är galet mjukt och luddigt. Förra årets Kaana var stor i storleken men årets variant vill jag påstå är helt normal, den small jag beställde är perfekt och utrymme finns för en riktigt tjock kofta. Färgen heter brown och är fint grå-brun, mullvad skulle jag kalla det. Band finns att dra åt i midjan om man önskar, jackan stängs med dragkedja och knappar. ChillNs fina detaljer finns, som sig bör, lite här och var!

Barry Cardigan var en storfavorit ända från början, jag är ju liksom en sucker för fina klänningar i mjukisformat. Färgen heter brown melange och är även den åt det brungrå hållet. Storleken är helt normal. Det här kommer att bli en storfavorit i höst och vinter, det känner jag det!


Ha det så bra, häppåer!

7 kommentarer:

Fröken Abbe sa...

Mycket snyggt!
Kram

Dr Molly sa...

Ursnygga båda två! Kramar

Sara Mia sa...

Nu är du minsann rustad för kyligare tider, och det med stil helt klart. Kram!

HOUSE of ADELA sa...

Guuuud så snygga, precis som du vännen!=)

Kramar!

VivanDivanGoesFashion sa...

Sååå snygga båda två. Måste bara fråga hur varm tror du jackan kommer vara i vinter? Klarar den vår vinterkyla. Velar mellan denna och dunvarianten som jag inte minns namnet på, paddan nånting :-)

Kram
/Vivvi

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Halloj brudar!
Jag är så nöjd över att mornarna numer är så kyliga så att jag kan dra på mig jackan när jag far till jobbet! Både Barryn och Kaanan rekommenderas varmt! KRAM!

Vivvi,
Nja, Kaanan är ingen vinterjacka direkt, några 10-20 minusgrader klarar den nog inte, Den har vadd-fodrade ärmar men r4esten av jackan är tunn om man tar ur lurvfodret. Paddy Coat är nog varmare skulle jag tro, fast jag har i och för sig inte klämt på den än!KRAM!

VivanDivanGoesFashion sa...

Tack söta för svaret. Lutar nog åt en paddy :-) Nu måste man bara välja färg också...suck vilka problem man har

Kram
/Vivvi