måndag 26 september 2011

Med ett jesusbarn i mina Primeboots...

Imorse när jag, redo för att fara till jobbet, skulle dra på mig mina stövlar kände jag att mina vänstra tår hade fått sällskap av något litet och hårt, det var Jesus. Vanligtvis brukar mina skor fyllas av lego eller andra småsaker som barnen tycker passar där men idag hade jag förärats med ett jesusbarn. Den här lille keramikbebisen med tillhörande blåfärgad keramikbarnvagn hittade min då treåriga dotter på loppis. Efter lite funderande döpte hon den till det vackraste hon då kunde komma på, Jesus. Hennes 1 år och 10 månader äldre bror tyckte inte alls att Jesus var ett bra namn, han föreslog istället Hades. Fast jag vet inte...kanske är inte han rätt kille att döpa saker..han tycker nämligen också att de marsvin som jag lovat dem när de blir större ska heta Biff och Rosmari.Så var det med det. Jag kom ialla fall iväg till jobbet och med mig hade jag dottern eftersom dagis hade planeringsdag och därför var stängt. Efter att ha cosyfierat mitt kontor genom att sprida ut alla sina medhavda leksaker, pennor och papper tittade hon på 32 avsnitt av SVT plays Dinosaurie Tåg inlindad i sin rosa fleecefilt...och sedan var det dags att åka hem. Jag är förvånad, jag hade förväntat mig bra mycket mer spring, sång, tjat och meck! På väg mot parkeringen säger hon: -Visst har det varit en bra dag? Ja, jag håller med, en riktigt bra dag har det varit.--------------------------------------

Dagens: Tunika från Vintage by Fé och klänning från European Culture.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men sicken tösabit du har!! Så ljuvlig!

Och grabben går inte av för hackor han heller,
"Biff och Rosmari"! *skratt*

Ha det bäst!
Kram, Anita

Gamla mamman sa...

De är ju för sköna de där små :-) Vilka härliga namn - tycker absolut han ska få lov att döpa marsvinen :-D Ha en fin kväll!
Kram

Lindi Loo sa...

ha ha, vad fina namn de hittar på!
Och vilka fantastiskt fina damer, både den lilla i en bedårande outfit och den stora i en finfin kombo!
Kramis!

Casa del Caos sa...

Visst var dottern duktig! Barn brukar veta när det inte är läge för spring och bus.

Hades som namn... När din son får egna barn kanske du ska ge honom en namnbok! Hahahaha! Annars kan du låta så här i framtiden:
"Jag har hand om mina barnbarn i helgen: Hades och Lucifer!"

Kram!