måndag 21 november 2011

Allt gott kommer till den som väntar!

Och det gottiga jag väntat på sedan förra hösten är ett par supervarma och gosiga Mukluks från Timberland! Ja, alltså ett par Mukluks kan man ju få tag på när som, men jag vill ju att de ska vara billiga också. Ellos tar varje år in ett lager med de mest populära modellerna och varje år säljer de slut på en grisblink. Eftersom jag aldrig kan bestämma mig om jag ska slå till på ett par i tid blir jag alltid utan, så även i år. Men skam den som ger sig, under de senaste veckorna har jag scannat av webbshoppen med jämna mellanrum efter returer som återigen lagts ut till försäljning, och idag hände det! Där fanns ett par skinnfärgade eskimådojjor i min storlek, snabbt som attan tog jag fram den mest förmånliga rabattchecken av alla de otaliga sådana jag fått den sista månaden och klickade mig fram till kassan.

Än så länge har jag inte fått något Ellos-mail som beklagar att varusaldot inte stämde och kanske kanske har jag snart ett par finingar i mina händer...eller på mina fötter!

Tjohooo!

Dagens:En liten gammal och luddig gubbhund, Mix cardigan, Imagination tank, tights från Accessorize och träskostövlar från XUZ.

3 kommentarer:

Villa Hemma sa...

Jag fick tag i ett par förra vintern, rabattkupong hos Ellos-kalas! Men leveranstiden var gaaalet lång. Bästa köpet ever, de är underbara!

Sara Mia sa...

Ja, nu kan ju vintern komma när som helst, och med dessa på fötterna är du garanterat redo. Vi ses snart. Kram!

Septemberflikka sa...

Härligt! Jag fick tag på ett par likadana när jag råkade hamna på Ellos sida då jag googlade runt lite av ren slump. Snabbt som ögat klickade jag hem dem till 40% :-) Nu ska mina "gamla" säljas också så snart är allt frid och fröjd. Skam den som ger sig.

kram