måndag 13 oktober 2014

Rustad för rusk

Alltså, hur mycket kan det regna egentligen? Jag föredrar o-regnigt höstväder men det skiter juh vädret i så jag anpassar mig genom att köpa ett par regnbyxor och snyggiga gummistövlar från Ilse Jacobsen.


Stövlar och brallor finns på rea hos Eshoes.se tillsammans med mycket annat fint och regnanpassat!


DAGENS

Klänning och tunika från Odd Molly.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Behöver din hjälp! Vad heter de där tjocka Odd Molly koftorna med skärp i midjan och skinnlapp på armbågen?
Mvh Viktoria

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Hej hej, De heter Commix knit!
Ha det bra!

Anonym sa...

Hej
Har du slutat att blogga ??
Mvh Minna

fake panerai sa...

Det förändras rolex replica allt eftersom klockor nu börjar använda plattare (kontra cylindriska) rör, och totalt sett använder rolex kopia klockratten och ramen cirka 30 av dem. Dessa platta rör kan användas på flera replika klockor sätt, och här lyckas Ball skapa en submariner-stil urtavla med en smörgåseffekt. I grund och botten fake rolex finns det en topp svart urtavla med hål i den för timmarkeringarna som sitter ovanpå ett lager fake Rolex platta tritiumgasrör. Dessa timmarkörfönster kan vara vilken form de vill ha med ett glödande rör direkt rolex replica under dem. Resultatet är fantastiskt, och det här är en av de snyggaste kolväteurklockorna Rolex replica än.
Vi ser samma effekt på den roterande dykarens stilram - med tritiumgasrören rolex kopia under en ring med minutmarkörerna i den. Över ringen är en safirkristall, vilket gör Ball till en av de få (och önskvärda) fake cartier sportklockor som har en safirkristall över ratten och över ramen. Detta är dyrare men också mer önskvärt än keramik (och fake IWC safir är lite mer repbeständigt att starta). Mina komplimanger till Ball för att behärska den roterande randen-handlingen (väldigt fake audemars piguet smidig med klingande klick).