fredag 4 september 2009

Dagens Molly
En blogg med tema Odd Molly är ju ingen sådan utan dagens Molly outfit!
Nu är det så att jag i min ägo endast har en stor systemkamera, en väldigt bra sådan som jag älskar högt, MEN som man omöjligt kan knäppa kort med en hand med. De övriga familjemedlemmarna är inte hemma och kan därför ej agera fotograf och jo, det finns säkert självutlösare på min stora kamera men allt som inte befinner sig inom "automatiskt läge" på den är utanför min kapacitet att hantera. Så, "live-outfit-bilderna" får vänta tills det att jag grejat en liten kamera...funderar på en roooosa!Hur som helst, detta är mitt val för dagen:

  • Spoiler underskirt, powder
  • Velour hooded tunic, rose
  • Träpjucker med lite högre klack från Scorett


Ja, egentligen vill jag ha stickade Uggs till (det vill jag ha till alla kläder) men det är kanske fortfarande lite för varmt ute för dem...

Velour Hooded Tunic i färgen rose var ett av de första plaggen jag köpte ur Odd Mollys höstkollektion. Jag hade kollat med den lokala Odd Molly-butiken och visste att de inte skulle ta in den och därför vaktade jag webbshopparna som besatt och väntade på att kollektionen skulle släppas...
Två shoppar var först ut med släppet och jag insåg att ingen av dem hade tagit hem storlek 0 i några plagg, men vad gör man, jo man beställer storlek 1 istället eftersom man inte kan tänka sig ett liv utan den rosa morgonrocksliknande saken! :) Den får sitta hur 17 den vill!
Jag beställer även en Velour Frill Dress i almost black, också i storlek 1 i brist på annat...
Dagen efter släpper den underbara webbshoppen Ajabaja sina Molly-nyheter och där minsann finns det massor av nollor! Ja, det är bara att beställa samma plagg där också men jag vågar inte avbeställa ettorna för -"tänk om lagerstausen inte uppdaterats, och nollorna egentligen är slut!" Hemska tanke, då skulle jag stå där utan mina efterlängtade kläder. Helt logiskt tankegång i min sjuka Mollyhjärna.

Så med posten kom två likadana uppsättningar med kläder! Nollorna satt som en smäck, och ettorna tog jag med till jobbet där en av mina gulliga jobbarkompisar blev lika kär i dem som jag var och köpte båda plaggen av mig!
Nu har vi ett roterande schema på väggen där vi ser vilka dagar vi kan bära våra tvillingplagg...ho ho. ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag förstår inte varför man har bara en spoiler undrskirt, för mig är det en ren underkjol, ung som att gå ut utan byxor eller kjol. Ser helt befängt ut.