söndag 25 oktober 2009

4 Continent X-Stitch Dress

4 Continent X-Stich Dress känns nästan som ett signaturplagg för Odd Molly, och av någon märklig anledning äger jag inte ett endaste ett. Jag tänkte dock råda bot mot detta och har spanat in en superfin X-StichTradera. Den är ganska lik den på bilden,vit botten med grå brodyr, men livet och halsringningen är vit istället för beige.
Den är helt underbart fin och trots att jag är lite tveksam till att köpa dessa plagg på Tradera då det verkar finnas gott om kopior, vill jag verkligen ha klänningen. Dessutom har jag handlat av denna säljare förut och hon är mycket bra.

Eftersom jag inte har någon egen erfarenhet av X-Stich Dress vänder jag mig till er, hur är den i storleken?
Tror ni att storlek 0 passar bra om detta är min normala storlek?


När jag ändå är inne på ämnet Tradera vill jag visa en klänning som finns där som jag är så sugen på att buda hem! Jag har ingen aning om vad den heter men den ser ut som en lång 4 Continent X-Stich Dress ungefär!
Det är en hel vecka tills auktionen går ut, men jag ska hålla lite koll och kanske slänger jag in ett bud eller två! :)

(Bilden är lånad från Tradera-auktionen)

11 kommentarer:

Erika sa...

hej! hittade till din blogg från en annan odd molly-blogg. hade en fundering kring det här med odd molly-kopior på tradera. hur avslöjar man en kopia enklast - vet du? jag är lite nybliven odd molly-freak o är lite osäker på vad jag ska våga buda på på tradera...

Fia sa...

Har du stor byst så ska du gå upp en storlek, tycker de flesta jag hört. För mig fungerar det med min vanliga storlek, för jag är inte storbystad."Bara" 75B... Har en i stl. 3, som jag nog måste sälja "snyft" för den är för stor och 2 i stl 2, som är helt perfekta.

Lycka till!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Erika,
Vad roligt att du hittade hit! :)
Jag är inte jätte-insatt i OM-kopior, jag köper mycket Odd Molly på Tradera men försöker akta mig för de modeller som skall ha kopierats. Både Bina och Katinka har skrivit mycket om detta i sina bloggar, kika in där!
(http://everydaymolly.blogspot.com/)
(http://oddmollybesatt.blogspot.com/)
Ha det så bra!:)

Nena sa...

Har en i storlek 3 och på mig är den trång i bysten. Har annars storlek 2 - 3 så jag skulle säga att den är lite trång, men framförallt just där, inte trång för övrigt. Den har liksom en lite utplattande effekt över bysten om man säger så... Har bara en och det beror nog på just att den inte sitter helt hundra på mig, annars var det just detta plagg som gjorde att jag föll för Odd Molly en gång i tiden...
Du vilken spännande klänning, den har jag inte sett förut. Håller alla tummar och tår för att det ska gå bra för dig i auktionerna!!!
(Ska försöka hämta ut min Traderavinst idag, igår hade utlämningsstället just stängt när jag kom dit, snyft... Är ju så nyfiken!)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Fia,
Vad bra! Då skall jag nog kunna ha en 0a, för jag är inte begåvad med några jätte-balobas!:)
Tack snälla för informationen!
Ha det bra!

Nena sa...

Specialkollade bilden på klänningen och nu ser jag att tyget som är längst ner har jag i en tunika från Hands of a lover- kollektionen, så då är den nog från den kollektionen...

Anonym sa...

Har 2 st, tycker de är trånga över bysten. Den där färgen har inte gjorts kopior på, har jag för mig.

♥ Bina ♥ sa...

Jag är storbystad (H-kupa) och har min vanliga storlek på 4 continenten utan att uppleva den som trång.

Den är bra fin den där..
Hoppas din helg varit bra!
KRAM

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Ja, visst är klänning fin! Tack för info om kollektionen, jag tror faktiskt jag ska lägga ett bud när det börjar närma sig auktionsslut! :)
Är det den nya ninjade lovely Kniten du väntar på? :)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Anonym,
Äh, vad bra! Då ska jag allt lägga ett bud!
Tack snälla för info!
Ha det bra!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Bina,
Jag blir ju toksugen på en X-Stich när jag ser alla ni andra visa upp era finingar! :)
Kram!