lördag 24 oktober 2009

Nu ska vi käka lite sedan skall jag däcka i soffan till en film!
Ha en lövely lörd
agskväll!
:)10 kommentarer:

TK sa...

Såg på ett tidigare inlägg din vackra Berry dress. Vad har du för storlek? Hur lång är du? Är den liten eller stor i storleken! Trevlig kväll!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

TK,
Hej hej! Jag skulle säga att Berry Dressen är ganska normal i storleken om man ser till axelbredd-måttet, däremot är det mycket rynkat tyg i den, även över byst och rygg, vilket gör den rymlig.
Jag har storlek 0 på min Berry. Jag är 172cm lång och väger ca 52-53 kg,på mig sitter klänningen inte tight över bysten (liten C-kupa).
Eftersom jag är ganska lång blir klänningens mått från axeln ned till avskärningen under bysten aningens kort, men det funkar.
Hoppas detta hjälper dig!
Ha det bra!

TK sa...

Tack för svar! Jag är 163 och väger samma som dig och har hittat den här underbara klänningen i storlek 1. Tror du att den blir för stor?

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Den här modellen av klänning ska ju inte sitta tight så jag tror säkert att du kan ha en etta. Jag är dock lite osäker på hur mycket det skiljer på längden mellan dem.
Det är en underbar klänning som man känner sig jättefin i så jag tycker att du ska slå till!
Trevlig kväll!

Anonym sa...

Nu har jag hittat en Berry i storlek 0 men i vitt. Vad tror du om den färgen? Jag älskar den färgen som du har. Rädd för att jag skall se blek ut i den vita... Vad tror du?

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Den vita Berryn är otroligt fin! Kanske utmärker sig den vita lite mer än en i powder men det behöver absolut inte vara fel! Men om det är en powder du egentligen vill kanske det är bättre att vänta tills en sådan dyker upp. Eller så köper du den vita och säljer den igen när du hittar en powder! :)
Kram!

TK sa...

Jag har efter mycket letande hittat en Berry i powder och i storlek 0 men den kostar mig hela 4400 kr. Kommer om ca 3-4 dagar. Nu håller jag tummarna för att den passar mig och att jag valde rätt färg. Var du säker på att det var powder som du ville ha? Har du någon koll på vad klänningen brukar gå för på Tradera? Inte lätt att vara flicka...! ;)

Stor kram och tack för din hjälp!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Vad roligt att du hittade en 0a i rätt färg! :)Jag vet precis hur det är när man VERKLIGEN vill ha ett plagg, då får det nästan kosta vad det kosta vill!
Ja, jag var helt inne på en Berry i powder hela tiden, jag är barnsligt förtjust i den färgen!
Jag kollade lite snabbt på Tradera men deras sökfunktion är ganska dålig men jag hittade 10 st och de såldes för mellan 1700- 3000:-. Dock var ingen av den i storlek 0 eller 1.
Hoppas att din nya vackra Berry passar dig bra! Jag tror du kommer att bli supernöjd!
Kram!

TK sa...

Hoppas bara att storlek 0 passar mig och inte blir för tight. Gick ner en storlek i min "velour frill dress" och hoppas att den här också är rymlig i modellen. Nu vill jag att mitt paket skall levereras...! Vad har du för spännande i ditt paket från USA? Nyfiken!

TK sa...

Hej igen (din Berry-kompis)! Får jag be dig mäta spetsdetaljen som går runt bysten? Vore toppen! Tack på förhand! ;)