tisdag 6 oktober 2009

Dagens Molly

Idag tänkte jag använda min nya fina grå Great Day Tunic som jag ninjade hem frånTradera förra veckan! Den är verkligen jättefin och så skön på, sitter inte åt någonstans! :)
Under har jag min favorit Molly-underklänning i en brons-rosa nyans, den förlänger tunikan på ett fint sett och gör att det ser lite mera påklätt ut...fast mest är det fint. Ett par Molly-sockar i vinrött åker också på.
Vår lilla fluffiga vovve är också med och beundrar den nya stickade tunikan, den skulle han förmodligen inte ha något emot att bädda med i sin gosiga korg!

Nu skulle jag haft ett par fina Jacuard Sleevewarmers också!
:)

10 kommentarer:

Nena sa...

Oh, så fin den är på dig och jättefint med klänningen under. Jag är så avundsjuk på er som är så fina i stickade klänningar, önskar jag kunde ha det, men det är lite för mycket som bullar ut både här och där på mig, så jag får köra på klänningar i mindre töjbart material som håller in lite (finns ju fina såna också som tur är....)

Ina sa...

Gillar dina outfitbilder, du är alltid så snyggt klädd och jag blir alltid så inspirerad av dig!! Jättesnyggt som vanligt!! Är sugen på den tunikan, hur tycker du den är storleksmässigt?
Kram Ina

A-K sa...

Jättefint med underklänningen under :)

Mollymera sa...

Nena, jag ler och håller med!

Charlotte sa...

Ångrar nästan mig att jag sålde min klänning på Tradera..:(
Så fin på dig...
Underklänningen passar så bra till!
Gullig hund..:)

Pingla sa...

Supersnygg på dig. Och vilka snygga stövlar. Underbara.

♥ Bina ♥ sa...

Åhhh vad fint den sitter på dig! Toppenfin outfit!

Katinka sa...

Ja, vad fin du är i den tunikan. Har också den och tycker den är så snygg. Gullig vovve!!!

anoukh sa...

Du är asasnygg i den outfiten, passar din kroppsform grymt bra. Så himla kul att kolla alla "dagens" och få lite inspiration. Tack för det! :-)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Tack mina vänner för alla snälla ord! Jag blir jätteglad! :)KRAM!

Nena,
Tack snälla! Jag älskar hur du uttrycker dig!:)

Ina,
Jag kan bara säga detsamma! :)
Ang. tunikan, som jag verkligen kan rekommendera, tycker jag nog att den lite åt det mindre hållet. Den är ganska rak i modellen. Vanligtvis brukar jag ha storlek o men på min Great day är det storlek 1. Den sitter inte tight men bra mycket tightare än "normala" ettor.Kram!