fredag 30 oktober 2009

Dagens Molly

Plysch är en genialisk uppfinning! Jag förstår verkligen varför 70-talet omfamnade detta material så hjärtligt, så mjukt och skönt. Som att gå runt hela dagen i sin favvopyjamas liksom.
Dagens Molly blir därför min grå-blå-svarta (gissar att det är almost black) plyschklänning, till har jag svarta tights, Private Skirt i chalk, Sleevewarmers på benen samt träskokängor.

Ha en bra dag!
:)

9 kommentarer:

Nena sa...

Ja plysch är så fint. Har ju ingen plyschklänning om man inte räknar Deidres dress förstås (och det gör jag nog, tycker att den är plyschig!) Har en fundering kring det, för många har ju skrivit att den är mer som frotté och det tycker jag inte att min är! Men sen sa min syster som har den i brunt och som hade provat en i royal som jag har och hon påstår att det är olika tyg i de båda färgerna, tunnare tyg i den bruna... Någon som vet om detta stämmer???!!!

Nena sa...

Just det: Grattis till kapet! Kunde väl tro att det var du, din rackare... Magenta är det jag beställt, måste omedelbart kolla hur det gått med detta. Igår kom min hamstertröja hem, och hör och häpna så blev min man lite kär i den tror jag, så nu kanske han blir mer välvilligt inställd till vidare shopping???!!!
Idag ska vi en sväng till Götet, mellanson ska hälsa på en kompis där och då kanske det kan bli lite tid attgå i affärer för mig?!

A-K sa...

Ja visst känns det som om man går runt i pyjamas när man har sina velourplagg, fast väldigt fin är du!

Nena:
Jag kände ju på den bruna när jag tyckte att den var tunn och "frottéaktig" i tyget. Sen har jag kännt på den blåa och den kändes tjockare i tyget.

Kram

anoukh sa...

Ja, du är ju så snygg så man baxnar. Gillar outfiten idag igen! :o) Trevlig helg!

K. sa...

Ja, jag älskar också plysch och tycker att det är både mysigt och snyggt. Den där klänningen som du har har blivit en av mina absoluta favoriter på senare tid. Underbar! Kram

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Plyschen ligger högt upp på min favvo-lista och jag väntar längtansfullt på Fonda Dressen som skall komma! Funderar på en i chalk men även rosa låter mycket intressant och det bästa av allt är att modellen på klänningen såg underbar ut!

Jag skyller allt på Tradera-djävulen, han satt på min axel och tvingade mig, han passade på när mitt samvete, som vanligtvis brukar sitta på min andra axel, tog en eftermiddagslur.
Jag kunde helt enkelt inte låta bli!

Vad roligt att hamstertröjan blev uppskattad där hemma!
Stor kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

A-K,
Tack gulliga du!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jojo,
Tack söta du! Trevlig helg till dig också!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Katinka,
Klänningen är en favorit hos mig också! Jag köpte min på rea och det fanns en i vinrött kvar också, men jag avstod från att köpa den då vinrött inte riktigt är min färg.
Kram!