fredag 30 oktober 2009

Vackrast av dem alla

Jag kan meddela att den vackra ljusblå klänningen med rutiga ärmar som ingår i pre-sping kollektionen, tillika min drömklänning, kommer att kosta 2400:- i butik! Det är ju inte snorbilligt direkt men det kunde vara värre.
Nu är det bara att
vänta...och vänta.
:)

5 kommentarer:

K. sa...

Ja, den är fin. Men DYR ja. Jag är inte sådär jättemycket för pasteller - samtidigt som jag faktiskt tycker att den är fin - så den kommer nog inte hitta hit. Jag hoppas att det nästan bara blir lite pastellaktigt så kan jag stå över prespring. Hur långt har det inte gått då liksom? Man hoppas att Odd Molly ska sluta göra fina saker så man har sin plånbok i behåll. Hade nämligen tänkt spara mig till våren. Kram

min molly sa...

Söööööööööööööt. 2400 är överkmoligt och ngt jag kan tänka mig absolut. Jag längtar efter vårens kollektion. Hur mycket kommer att hamna i min garderob? Det ska bli spännande att se.

Anonym sa...

tack för infon, då är cet bara till att börja spara!
// ChristinaB

Anonym sa...

Alltså, jag älskar Odd Molly, men hallå- är inte 2400kr lite dyrt för ett bomullsplagg??? För vår- och sommaranvändning??
Försöker åtminstone inbilla mig det..för just den här klänningen är den jag fallit för...men, för dyr, och jag "vågar" knappt använda den...

Suck...
/Fia

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Fia,
Jag håller med, på tok för dyr! Kommer jag att att köpa den? Jupp, absolut. Det är faktiskt ganska sjukt.
Ha det bra!