lördag 31 oktober 2009

Härlig lördagsshopping

Idag for maken hemifrån 05.30 för en fisketur norrut, barnen och jag passade på att spendera några timmar på stan med min mamma.
Vi hade så mysigt med ett besök på McDonalds och strosande i diverse affärer. Som vanligt skämde mamma bort oss alla tre med alldeles för många presenter.
Sonen är, som jag berättat tidigare, helt tokig i Ben 10 och fick både en tröja och en actionfigur. Dottern valde en, big suprise, rosa tyllkjol från Lindex samt ett gosedjur i form av en kattunge, nummer 153 i ordningen.
Själv fick jag ett par ljuvliga och mycket efterlängtade vantar av märket HESTRA från Naturkompaniet. Jag har sneglat på dessa rosa finingar länge nu men eftersom priset på 450:- var på tok för högt har jag inte unnat mig dem. Nu var det dock lite rea, 299:-!
Dessutom fick jag TRINDs Nail Repair, ett mycket bra genomskinligt lack som gör naglarna riktigt starka. När jag pluggade använde jag ofta det här lacket och hade då långa välvårdade naglar, men de sista åren har inte så mycket krut lagts på nagelvård måste jag medge, så det kanske är dags att ta itu med det nu!
Jag tycker produkten är kanonbra, dessutom var det extrapris hos KICKS, 99:-, ordinarie pris är 150:-. Fick även ett set med lack för fransk manikyr, det krävs lite övning för att få det snyggt men det ska nog gå. Många av mina väninnor går regelbundet och fixar naglarna och de ser alltid så fräsha och välvårdade ut, jag vet dock om jag börjar med dessa salongsbesök kommer jag aldrig att kunna sluta och de 500:- i månaden som det kostar, lägger jag hellre på ett Odd Molly-plagg. Därför är "hem-manikyr" ett ok alternativ!

2 kommentarer:

♥ Bina ♥ sa...

mmm vilken mysdag!

KRAM

Nena sa...

Låter härligt! Själv har jag njutit av solen på en långpromenad, det var också mysigt!
Ikväll har jag virkat kjol och glott på dansbandskampen. Inte mitt favoritprogram, men nu hade jag mina elever med så då var jag ju tvungen att titta. och minsann, de gick och vann!