lördag 31 oktober 2009

Farewell my Dear!

Det var inte länge sedan Odd Mollys Crochet Lovely Knit i färgen chalk var min absoluta drömkofta, så vacker, så välgjord och så jäkla dyr!
Jag var näst intill besatt av den och till slut, efter mycket letande, fann jag en i storlek 0 hos den tyska webshopen Shirtstory och jag slog till.
Nu har den hängt i min garderob i flera månader utan att användas en enda gång! Det är ju helt tokigt! Den ÄR helt fantastiskt vacker men jag trivs liksom inte i den, kanske beror det på att den är lite stor i storleken, mer som en större 1:a, och inte sitter så fint på mig som jag hade önskat.

Jag tror bestämt att Crocheten ska få lämna mig och flytta hem till någon lycklig genom Tradera, ja, så får det nog bli!

(Bild lånad från Shirtstory)

8 kommentarer:

Nena sa...

Intressant att höra eftersom jag varit sugen på en sådan ett tag nu, jag har ju som bekant blivit kofttokig helt plötsligt... Funderade just över storleken på den där, för jag misstänker att den modellen är ganska känslig för att den ska sítta bra på... Jag har storlek tre på mina vanliga lovely knit, men två på övriga tröjor. Vad tror du om denna i så fall - två eller tre? Någon annan som har den får också gärna kommentera storleken!

♥ H mitt i livet ♥ sa...

Men vad lustigt...just DEN koftan var jag såå sugen på i somras, jag försökte hitta anledningar till att köpa en så dyr kofta och jag hade ju span på 0:an på Shirtstory som var lite nedsatt och när jag väl betsämde mig då var den väck (och faktiskt drog jag en lättnadens suck). Det var alltså Du som knep den :).

Shopaholic sa...

Går det inte att tvätta den så att den drar ihop sig något? Jag har också sålt två andra Crochet Lovely Knit som jag hade och bara behållit den jag har i PINK från årets sommarkollektion. De är ju så OTROLIGT vackra hantverk, men du vet ju bäst om du behöver den eller inte. Jag om någon försåtr när det är dags att släppa alskade Odd Mollysar för att kunna göra plats för nya.....STOR KRAM

Maria sa...

Hej!

Den koftan är så otroligt fin, har själv varit sugen på den många ggr, om du lägger ut den på tradera så kommer jag nog att buda på den!

Tänkte även höra med dig hur det var att beställa från den sidan du beställde kofta ifrån? Hur många dagar tog det innan paketet var i Sverige och vad tycker du i övrigt om att handla därifrån? Funderar nämligen på att göra en beställning! : )

Vore väldigt tacksam för svar! : )

Mvh / Maria

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Maria,
Tack snälla för ditt inlägg! Ja, visst är koftan vacker! Dessutom passar den till det mesta. Jag ska försöka hinna att lägga ut länkar till mina auktioner och du är förstås hjärtligt välkommen att lägga ett bud!
Ja tror det tog ca en vecka för paketet från Shirtstory att komma fram, och allt gick mycket smidigt. Jag betalade med VISA-kort, tror det var enda alternativet och en orderbekräftelse kom kort därpå. När jag beställde var det fri frakt men jag vet inte om det fortfarande är det.
Hoppas informationen hjälper dig!
Ha det bra!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Odd Mollys koftor är så ljuvliga att det nästan är omöjligt att inte bli kofttokig! :)
Jag tycker att Crochet-koftan är större i storleken än den vanliga Lovely Kniten. Jag vågar dock inte råda dig angående storleksval, det kan ju hända att storleken skiljer sig mellan storlekarna...jag menar även om nollorna är stora i storleken kanske inte 2orna är det. Men kolla med Odd Molly-holic eller A-k, de har flera Crochet Lovely Knits vet jag!
Kraaam!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Skrutteruttan,
Ha ha, så kan det gå! Jag vet precis vad du menar, ibland kan man bara inte låta bli att köpa något man länge kikat på fast man VET att man inte borde, då kan det vara skönt när man upptäcker att plagget inte längre finns tillgängligt!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Odd Molly-holic,
Jo, det skulle säkert gå att krympa den något...men jag vet inte om jag skulle använda den ändå! Jag har lagt ut den på tradera, men med ett högt utgångsbud, så jag får se om det är någon som nappar på den. Den är så vacker så jag vill inte sälja den hur billigt som helst.
Kram kram!