fredag 30 oktober 2009

Höstig Berry

Ikväll ska familjen till gammelfaster på plättkalas, barnens morfar har fyllt 60 år i veckan så vi ska fira lite! Födelsedagsteckningar är ritade och paketen är inslagna sedan länge så när barnen och jag kom hem från dagis knoppade vi in i 1 ½ timme, det var ljuvligt!

Innan vi far iväg på kalaset tänkte jag skriva ett litet inlägg, det är nämligen så att jag lovade gulliga TK, min Berry Dress konfidant som i dagarna väntas få hem en underbar Berry Dress i färgen powder, att prova fram lite höstiga combos med klänningen som bas. Vi tycker att det är synd att en sådan fin klänning bara ska användas på sommaren, så här kommer lite bilder på några tänkbara alternativ!

På samtliga bilder har jag en Spoiler Underdress i chocolate samt mörkbruna tights under klänningen, till har jag stövlar från Ten Points.

Jag börjar enkelt med att bara lägga till ett skärp med dubbelknäppning. Om man sedan tar en stor sjal till detta blir det genast lite höstigare!

En Alpaca Mix Long Cardigan passar bra till Berryn tycker jag, här har jag en beige. Jag misstänker att den mörkgrå från årets kollektion skulle vara mycket snygg till.


Min favorit är nog denna kombo med en mörkbrun stickad kofta från H&M, lägger man sedan till ett bälte blir outfiten lite mer intressant.

Om man vill vara lite wild and crazy kan man kombinera sin Berry med tex en Goolagong i plysh!

18 kommentarer:

TK sa...

Ååå fina, snälla, gulliga dig! Så fina kombinationer! Tack för att du tog dig tid! Hoppas att kvällen blir precis lika mysig och härlig som din outfit. Kram & trevlig helg!

Shopaholic sa...

Sååå roligt med alla dessa kombinationer!! Superfint och roliga (vissa t o m Wild and Crazy;-).
Ha en trevlig helg vännen!
KRAM

Ina sa...

Berry är fantastisk, jag älskar min och jag kommer använda den nu i höst och vinter också. Tycker det funkar med ett par lite grövre strumpbyxor under och stövlar eller kängor. Jättesnygga kombosar har du hittat på, passar perfekt med Alacca över eller varför inte Golagongen, riktigt häftigt och den blir inte så gullig då...
Kram Ina

Molly-Marie sa...

Oj, vilken inspiration jag fick!
Kom på den perfekta kombinationen för min(a) Berrys (har tre stycken i olika färger).
Skall kombinera min vita med min 20 år gamla Kenzo cardigan som är i lusekoftestil (svart och vitmönstrad) med Kinakrage...
åhhh, det kommer bli supersnyggt...

♥ Bina ♥ sa...

Wohooo vilka härliga kombinationer! Jag blir genast sugen på att hoppa i min Berry i morgon igen.. men hmm.. IKEA i Berry.. bära kartonger.. naah..

Trevlig helg!
KRAM

Evalena sa...

JAHA!!!Då vill jag väl ha en underbar vacker och ljuvlig Berry dress då!
Vilka fina kombinationer-jag bara gapar av allt snyggt du fått ihop!

SUPER! KRAM

Pingla sa...

Jättefint allihopa. Fy dig för att jag har fallit för Branting. Provade din brantingklänning härom dagen och den var så fin på. Fick upprepa mitt mantra för tillfället "inte shoppa, inte shoppa".

Kram

Anonym sa...

Så snyggt!!! Ännu mer besviken över att min inte passar och måste flytta vidare. man kan inte låta en sådan vacker sak bara hänga :(

tack för jättefina kombos
// ChristinaB

min molly sa...

Leker själv med ett bälte till olika plagg i bloggen. Det förändrar och gör plaggen helt annorlunda Jättefint blev det med alla kombos!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

TK,
Hoppas du fick några användbara tips vännen! Trevlig helg! Kram.

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Odd Molly-holic,
Kombinationsmöjligheterna är näst intill oändliga, men det är ju det som gör Odd Mollys plagg så intressanta, eller hur?
HA en skön kväll, kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ina,
Tack gulliga du! Ja Berryn är allt för fin för att bara hänga på en galge!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Molly-Marie,
Härligt att höra att jag kunde inspirera lite, jag blir jätteglad!
Åh, din lyckans ost som har tre ljuvliga Berrys! :)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Bina,
Ja, den är ju, förutom underbart fin, så ljuvlig att bära! Men jag håller med, kanske inte ett typiskt "bära-kartonger-plagg"!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Evalena,
Tack snälla söta!
Klart du ska ha en Berry, march pannkaka och leta rätt på en nu!
Kram och trevlig helg!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Pingla,
Moahahaha, jag leder dig ned i Branting-fördärvet! :) jag är helt såld på klänningen och skulle lätt kunna köpa en i varje färg!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Christina B,
Nä, jag håller med, då är det bättre att låta den byta hem och sedan köpa något annat vackert som passar!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Min Molly,
Ja precis, ett skärp kan förvandla ett plagg totalt! Jag är på jakt efter ett snyggt strechigt bälte som passar mina Mollysar.
Kram!