fredag 9 oktober 2009

Whohoo, ett paket!

Idag kom ett litet rosa Tradera-paket med posten!
Jag har väntat på innehållet med spänning, ska jag tycka om det eller ej? Vacker att se på, javisst, men passar det mig?
Jag kan bara säga att jag blev glatt överraskad, min nya multifärgade Ignorance Dress är underbart fin och dessutom passade storleken perfekt. Jag får för mig att den är något liten i storleken, eller så är det bara för att tyget är helt stumt som det känns så, hur som helst var 0:an jag klickat hem perfekt. Är man sparrisformad blir man glad när kläder för en gångs skull sitter tight!:)
Jag tänkte absolut använda den i höst så jag provade den med min Molly-underklänning, den röda Angora Mix Long Cardigan och ett par grova stövlar. Jag orkade inte kränga på mig några tights men med ett par sådana till så funkar outfiten även om det är kyligt ute, tror jag!

Jag är så glad att jag impuls-klickade hem den här finingen!
:)


12 kommentarer:

Nena sa...

Ja, du var ju toppenfin i den. Var ju extra kul för att vi fick vara med i din beslutsvånda innan du faktiskt klickade. Men det var ju helt rätt val visade det sig... Är fullkomligt slut efter den tuffaste jobbveckan på länge, så jag ska nog snart krypa till sängs. Har haft utrikes gäster här på besök ikväll och var så trött att jag knappt trodde jag skulle orka vara trevlig, än mindre prata engelska. Men det gick ju bra så klart när de väl kom hit. Men nu tog energin slut!

K. sa...

Ja, vad fin den klänningen är på dig! Jag har också varit sugen på just den, men varit orolig för att färgerna är för mycket på mig. Men på dig är den underbar! Kram!

A-K sa...

Den är JÄTTESNYGG på dig!

Anonym sa...

Men vad fint! Jättefin klänning som verkar passa dig jättebra! Jag skulle nog inte heller kunna ha så många färger- men det är ju tur att vi alla är olika- för tänk vad trist det skulle bli annars!

Ina sa...

Ja visst är den underbar!! Jag älskar den och jag tycker den funkar perfekt även till hösten och vintern med kofta, tights och stövlar. Gillar den silkiga blanka ytan på tyget, lyx på högsta nivå!
Du är jättefin, klär dig perfekt!!
Kram Ina

Pingla sa...

Supersnygg på dig och vrålsnyggt med koftan och bootsen till. Me like!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Tack gulliga du!:)
Hoppas du får en skön helg full av vila! Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Katinka,
Tack snälla! Ja, klänningen är inte direkt diskret, men tycker väldigt mycket om den! :)Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

A-K,
Tack snälla! :)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Anonym,
Tack för dina snälla ord!
Första gången jag såg den här klänningen tyckte jag inte alls om den, den var bara för mycket! Men den har verkligen "växt" och nu är jag så förtjust i den!:)
Ha det bra!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ina,
Tack vännen! Jag håller med dig, den känns lyxig och jag älskar modellen!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Pingla,
Tack snälla du!:)