tisdag 17 november 2009

Besatt

Jag är besatt av en H&M-klänning.
Den är helt underbart fin, puderrosa och täckt med mängder av böljande volanger. Igår när jag var på julklappsshopping åt barnen fann jag mig, som jag tidigare berättade, på H&Ms damavdelning och där hittade jag denna underbara sak för överkomliga 349:-. Oturligt nog fanns inte min storlek men jag provade en medium och den var så fin tillsammans med de chokladbruna Spoilers jag hade på mig, den hade verkligen varit PERFEKT till den kommande jobb-julfesten!
Idag efter jobbet for jag till ett annat H&M för att kolla om de möjligen hade fler storlekar, men tyvärr inte, dock trodde personalen att det kunde komma in fler i veckan, hoppas hoppas!
Det finns bara ett aber, jag har inga stövlar som passar till! Min sjuka hjärna började genast smida snillerika planer...varför inte köpa ett par svarta knee-highs från Swedish Hasbeens? Den lilla djävulen på min vänstra axel fyller genast i: -"Ja, det är klart du ska ha ett par svarta stövlar gumman! Ett par svarta kan man ha till ALLT och de går aldrig ur tiden!"
Långt nerefrån min väska hör jag ett kvävt vrål: -"NEEEEEEJ, gör det inte! Snäääälla!" Det är mina lilla tunna och urholkade plånbok som ber på sina små plånboksknän.
Stövlarna skulle vara underbara till klänningen, men jag vill ju även köpa vår-Mollysar!
Hmmm, kanske kommer H&M inte ens att få in klänningen i min storlek och då är ju problemet liksom löst...hoppas hoppas!

När jag ändå var där kikade jag även på Divided-avdelningen, där hittade jag ett brett knytskärp i ljus puderrosa för 99:-. Passade även på att prova det volanglinne/klänning, även den i puderrosa, som jag tidigare tittat på. Bägge fick följa med hem.

8 kommentarer:

Jeanette sa...

Tack för ett gott skratt. Ofta tankarna säger ett och plånboken en annan. Spännande och se vad som flyttar hem till dig.
Kram

Nena sa...

Har du shoppat en massa finingar igen??!! Jag är också så sugen på ett brett knytbälte men vill nog bli av med lite mer mage först...
Jag väntar hem paket från ellos med bl a det fina nattlinnet/ underklänningen som Sanni tipsade om. Det var skickat nu så jag går i spänd förväntan. Mitt mollyköpstopp håller i sig, eftersom jag gått över till taktiken önska mig i julklapp (och övervaka beställningarna - smart va...) Jag känner mig som en julklappsdiktator, moahahaha....

K. sa...

Haha... du är för härlig Ninna. Ska jag hjälpa dig? Jag har sett det där linnet här i Göteborg om du inte får tag i det... Kram

Molly-Marie sa...

Åhh-hade precis samma inre dialog med mig själv igår kväll när jag snurrade runt i min T88 i choklad som jag beställde från TinTin. Måste ha ett par bruna stövlar, i rätt nyans ett par chokladbruna.
Köpte ett par bruna för en månad sedan och ett par vita stövlar (japp, jag är besatt av skor och speciellt stövlar). Nu går tankarna till Hasbeens och förresten har inte du ett par darlings känghasbeens som skulle matcha volangklänningen perfekt?
Tur för mig (eller rättare sagt min plånbok) att mina vader är likt vedstockar - modell breda så Hasbeens stövlarna är uteslutna således, nu lurar jag på om det inte skulle vara snyggt med mörkbruna jodpursen från Hasbeens, men å andra sidan behöver jag ett par svarta stövlar (också) för de som jag skaffade i höstas behöver en kompis...aaaa - tyst - plånboken orkar inte mera :)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jeanette,
Ååååå, jag har fortfarande både klänning och hasbeens i huvudet! Men det är ju så fina pre-spring plagg jag vill ha också!!!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Haha, julklappsdiktator, det ska jag också anamma! När jag väcker barnen i morgon ska jag informera barnen om att jag önskar mig Mollysar i julklapp och INTE några pärlplattor eller halsband av makaroner! Moahahaha!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Katinka,
Å vad du är gullig! Tack snälla men jag tänker att om klänningen inte kommit in i mina affärer innan julfesten så ska jag använda något jag har i garderoben...på det sättet finns det en chans att jag kommer undan billigt! :)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Molly-Marie,
Härligt att höra att du också har en sko-sjuk hjärna! :)
Jo, mina boots skulle funka...men jag vill hellre ha stövlar...svarta...hasbeens...(Sluuuta gnäll plånboken-jag hööör dig!)
Kram!