måndag 2 november 2009

Dagens Molly

Schemat har varit lite stressat så bloggen har fått stryka på foten de senaste dagarna, lovar nu bättring och börjar därför genast med Dagens Molly!
Som huvudingrediens står min bruna T88, jag kände för en lite nedtonad look och vände därför helt enkelt på skärpet så att den bruna sidan visas. Under har jag ett vitt Molly-linne, Private skirt i chalk samt mörkbruna tights från Lindex. Molly-sockar i chalk samt stövlar från Ten Points.
Parker Coat i powder på toppen!


7 kommentarer:

anoukh sa...

Som vanligt är du grymt snygg, du passar verkligen helbra i T88:an!

K. sa...

Jättefint som alltid! Du är så duktig på att matcha! Kram

Nena sa...

Ha, det blev ju en helt annan klänning när du vände på skärpet. Läckert!

Shopaholic sa...

SÅÅÅÅÅ FINT det blev! Den passar verkligen dig! Gillar dina kombinationer! Ska bli spännande att se vad som finns i paketet!
KRAM

emmathilda sa...

Jätte fina bilder! Klänningen är härlig, provade den själv, och ville ha den, men hade just före den klänningen köpt 3 bruna klänningar, så den fick vara. Men nog är den vacker, och du med! Kram :)

Unknown sa...

Sååååå snyggt! Har faktiskt inte sett bortom (det i mina ögon gäsliga) skärpet. Men den är ju uuunderbar! Supersnyggt!

Jeanette sa...

Gudomlig är den klänningen! Vill såååå gärna ha en. Du passar verkligen i den!

Måste bara fråga om matchningstips, jag köpte den lila volangklänningen på Joy. Har ju länge tänkt köpa en Branting väst men har så svårt för att bestämma mig för färg. Vilken tror du passar bra till den lila klänningen? Kanske ska nämna att jag är rödlätt i håret. Funderar på Potatoe. Vad tror du om det? :)
Kram