onsdag 4 november 2009

Ett huvud fullt av toapapper?- Del 2

Redan innan jag började rulla ut lakans-remsorna ur håret i morse hade jag en känsla av att detta kommer nog inte bli som jag önskat. Jag hade ju sett Emmathildas stora ljuvliga mörka lockar i kaskader nedför hennes rygg....

Det tog en liten stund innan jag fått ut alla remsorna och sedan tog det en väldigt lång stund innan jag skrattat färdigt! Med skratt-tårar i ögonen såg jag att mitt långa hår hade förvandlats till en page-lång gigantisk afro!
Jag provade att sätta upp allt hår i en tofs på huvudet och det såg ganska roligt ut och jag ska nog ha så någon dag MEN det var liksom inte riktigt det resultatet jag önskade för den här morgonen!

Jag är hemskt ledsen men då jag blev lite tidspressad pga den oplanderade hårtvätten som var tvungen att ske så jag glömde totalt att ta ett foto på burret! Hittade dock ett kort på en peruk som liknar mitt afro-barr ganska mycket!

Ska nog göra ett försök med värmespolar nästa gång, det kanske blir bättre!
:)

5 kommentarer:

Evalena sa...

Tack kära du för dagens asgarv! Åh vad jag hade velat se frillan!!!
KRAM

Nena sa...

Haha, det var inte du på bilden iallafall, pust..... Vilken spännande upplevelse, jag som nästan tänkt prova!!!

Ina sa...

Ha, ha kan se det framför mig!!:-D:-D
Hur sjutton kunde det bli så fina lockar på Emma då!?
Kram Ina

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ja, jag måste ha gjort något allvarligt fel! :)
Jag fick mig ett gott skratt i alla fall!
Kram på er!

Anonym sa...

Men kära nån :))

Det skall vara hushållspapper, eller i värsta fall starkt toapapper. På bilden i inlägget nedan ser det ut som om du har "snott" håret väldigt hårt, det är nog det som gick galet + att tyget inte är "luftigt" nog.

Eva