fredag 13 november 2009

Fattiga riddare och H&M

Jag och barnen är hemma från jobb och dagis idag också. Vi gör en repris av gårdagen och käkar Fattiga riddare till lunch, de är ju så goda och dessutom är det fredag, så idag är allt tillåtet!
Jag satt och kikade i H&Ms tunna katalog som jag fick tidigare i veckan och hittade flera saker som jag gärna skulle vilja ha, men eftersom plånboken inte tillåter några som helst inköp nu så får dessa saker stå kvar på önskelistan.

Ett ljuvligt brett knytskärp, finns i färgerna svart och silver och kostar endast 99:-. Alltid så vackra Odd Molly-holic har ett i svart, kika in hos henne så ser ni hur otroligt bra det gör sig till Odd Mollys kläder!Ljuvlig puderrosa tröja med rynk vid axlarna samt 3/4 ärm. Finns även i svart och priset är 99:-. Jag skulle gärna ha en av varje!Ett riktigt tufft brett bälte i svart. Pris 399:-.Söt topp med volanger, finns i rosa samt svart. 199:-.Vacker enkel tröja med små volanger vid axlarna, finns i puderrosa, gråbrun samt svart. Priset är endast 99:-.
Tjusig korsett i satin med dekorativ volangkant upptill. Finns i vacker dimrosa färg samt svart. Priset är 199:-. Jag skall ta och prova den här vid tillfälle, om den är fin på så måste den få följa med hem!


(Bilderna är lånade från H&M)

5 kommentarer:

min molly sa...

Knytskärpet vill jag gärna ha. Har ju den i en kalvskinns/mocka variant men vill gärna ha den från HM oxå. Man får nog passapå...annars tar de snabbt slut gissar jag.

Sara Mia sa...

Knytskärpet köpte jag för någon vecka sedan på HM Valbo köpcentrum. De packade precis upp dem igen efter att de varit slut.

Ina sa...

Ja det fanns mycket fint i den katalogen. Blev lite till oss allesammans samt ett par julklappar. Perfekt att handla på nätet då kan man njuta av julskyltning och stämning istället för att svettas runt och desperation efter julklappar...:-) Knytskärpet är sååå snyggt, ska på shoppingrunda imorgon med min en kompis så då ska jag kika efter det!
Trevlig fredagskväll!!
Kram Ina

Shopaholic sa...

Villka fin plagg du hittat!!! Ska titta lite närmare på den där fina korsetten ;D
Lustigt att vi har två små hårtroll båda två ;D
Kram

Jeanette sa...

Åååh vad gott med Fattiga riddare. Fick det ibland hemma när man var liten. :) Mums!
Hoppas du hittade allt fint du visade.
Trevlig helg!