tisdag 3 november 2009

Lace Cotton TunicJag har en Lace Cotton Tunic, en ljuvlig chalk-färgad sak som jag tycker väldigt mycket om, men som jag bara har använt en endaste gång. Vi är helt enkelt inte riktigt kontanta, min tunika och jag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som felar, men kanske är det det att jag inte vet hur jag ska kombinera den med andra plagg...
Jag funderar nu på att låta den vandra vidare genom Tradera, men vill kolla med er först:

-Med vilka andra plagg skulle du kombinera Lace Cotton Tunic?

12 kommentarer:

Unknown sa...

Men guuud är du inte klok kvinna! Den är såå vacker och den är så vacker i sig själv så enligt mig behövs det inte mycket mer än det du har på dig idag! *funderar på hur många veckor jag behöver sluta äta för att komma i den ....*

Nena sa...

Men vilken ljuvlig, vilken kollektion kommer den från? Håller med föregående talare, den står absolut bra för sig själv! Låt den vara huvudnumret!!!

Innerjoin :) sa...

Haha, jag är lat och åker snålskjuts på Sanni bus...Säger PRECIS samma sak!

Shopaholic sa...

Kära vän,
Du vet ju att jag är en västfreak. En väst till och lite fina halsband så har du ett helt annat plagg. Variera sedan med att ha ett linne under i en avvikande färg som liksom skymtar igenom och ett brett skärp så har du en ny outfit....mm, mm. Du vet hur jag är, skulle kunna hitta nya kobinationer för den lilla sötnosen. Behåll den ett tag och kolla om du kan variera den lite...annars är det någon annan på Tradera som kommer att bli lycklig!
Kram

Ina sa...

Men Ninna den är ju ljuvlig men visst känner jag igen mig i att man inte riktigt kan ta till sig vissa plagg hur fina de än är. Jag tycker du ska behålla den, tycker den är helt ljuvlig!! Det är snyggt att ha som du har nu med jeans eller jeanstights, Pleated denim skirt och Privatekjol under, svart kjol enkelt och snyggt... Det finns hur mycket som helst att matcha den med då den är helt enfärgad och enkel och vacker på samma gång. Skulle gärna vilja ha en själv. Har sett de ute på T ibland och övervägt bud men aldrig gjort det. Hur är den storleksmässigt tycker du? Inte för att jag tror att jag kan ha din det var inte så jag menade dock... ;-)
Kram Ina

Ina sa...

En sak till kan inte en grå Smallville skirt(du har väl den i grått?) och vit Private under också vara fint till. Då tar du upp det grå i halsringningen... Tror det kan bli nice med det virkade och brodyren i blusen tillsammans.
Kramis!

Ina sa...

Ehum... jag igen... Såg att du har Smallville i nougat men den funkar ju också jättebra då det r den färgen i halsringningen också...

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sanni bus,
Ha ha! Jomen jag tycker också att den är fin, men inte nödvändigtvis på mig!
Ha det bra!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Den är från Burn baby burn!
Nja, jag tycker att den är fin men jag känner mig inte så fin i den, men det handlar mer om mig själv än plagget egentligen! Den få bo kvar en stund till så får jag fundera lite till!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Innerjoin,
Ha ha! Åkej!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Odd Molly-holic,
Tack snälla rara för alla tips, jag ska ha en liten prov-session och testa dina tips!
Stor kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ina,
Tack gulliga du för tipsen! Jag tror du har rätt, Pleated Demin, kanske med en vit Private Skirt under (som tar upp färgen i tunikan)blir nog jättefint! Jag ska prova med den samt Smallville -kjolen!
Jag tycker att tunikan är snor-liten i storleken! Ialla fall i ärmarna och över ryggen. Jag har en 1a och den är väldigt tight i ärmarna.
Stor kram!