lördag 31 juli 2010

ChillNorways tjusiga Oak Coat

Världens bästa Sannibus undrade vad ChillNorways vackra Oak Coat kommer att kosta, och då det kanske är fler som har siktat in sig på just den finingen tänkte jag att det får bli ett litet inlägg om just Oak Coat.

Jag mailade Thomas ChillN och han svarade som vanligt med blixtens hastighet! Priset på kappan kommer att ligga på 3000 svenska kronor och jag fick också veta att det inte var några av de svenska butikerna som beställt Oak Coat när beställningarna för höst/vinter-kollektionen lades i våras. Nu verkar det dock som om några av dessa ändrat sig och gärna vill ha ett par fina kappor ändå.
Thomas sa att de skulle avvakta och se vad som fanns kvar på lager när butikerna i Norge fått sina varor. Han trodde dock att han skulle ha möjlighet att skicka ett par kappor till Sverige och att butiken Vestis är en av dem som lagt en beställning.

Enligt ChillNorways produktkatalog kommer Oak Coat i storlek XS-XL och i färgerna dark grey, light grey samt brown melange.

7 kommentarer:

Lillis goes Odd sa...

Är det en vinterkappa? För isåfall är det absolut en kappa som jag vill ha!

♥ H mitt i livet ♥ sa...

Den kappan är UNDERBAR och står högt på min ösnkelista!

Septemberflikka sa...

Den är verkligen jättefin! Undrar bara hur pass tjock den är? Höst eller vinter? Ser mer ut som en höstkappa. Jag kanske ska sälja Noblessen och köpa nytt? ;-)

kram

Unknown sa...

Den är underbar! Skall absolut investera i en sådan! Nu gäller det bara att hitta den också :s

Evalena sa...

Okej, jag kan väl gilla Chill Norway liiiite då'ra. ;-)

Kappan är verkligen jättefin och den skulle gärna få flytta hit.

Stor kram!

Fröken P. sa...

Hej, till hösten så finns CHILLNORWAY i Stockholm, det inkommer en kollektion i bärjan på september.
Välkommen till Fröken P. i Enskede i Stockholm.
Anmäl er till mitt nyhetsbrev så meddelar jag nör kollektionen inkommit.
www.frokenp.se
hälsningar från Fröken P.

Anonym sa...

hej kan tipsa om helt nya site meinto.se det är en version av den danska succén miinto.dk här hittar ni alla märken. och rean har börjat...