lördag 31 juli 2010

Rosa present & valet föll på dessa Mollysar

Idag kom min bror och hans flickvän förbi med en lite försenad födelsedagspresent, en superrosa och mycket söt mp3-spelare laddad med hela Twilight Saga på engelska!
Världens bästa present!
Jag började med att blinga den lite och valet föll på en liten glasstrut som även den var rosa och passade spelaren perfekt.
Nu har jag lyssnat på ett par kapitel och även om jag har läst hela serien både på svenska och engelska så är den fortfarande helt fantastiskt bra....

---------------------------------------

Åter igen har jag kikat igenom Odd Mollys höst/vinter-kollektion och slutligen bestämt exakt vilka plagg jag ska satsa på. Nu gäller det bara att hänga på låset när butikerna får in plaggen!

4 kommentarer:

chatarina sa...

Hej! Såg att chrysalis minigown i black fanns hos Lisen dk i storlek 1..men till fullpris.
Jag ser att du efterlyser den..
kram

Sara Mia sa...

Vilken personlig och fin present! Jag gillar verkligen designen på denna ursprungliga lilla Ipod. Jag fick "ärva" sonens när han bytte upp sig. Den är av den tidigare modellen, men lika rosa. Jag gillar den skarpt. Perfekt storlek på promenaden. Måste säga att du hittat flera fina godbitar ur höst/vinter-kollektionen. Själv har jag inte lyckats fokusera fullt ut på den ännu. jag har ju vissa förhoppningar om att få delta på OM-träffen i Göteborg och i så fall ska jag gotta mig ordentligt. Kram!

Hilde sa...

Hej. Kolla Dr Mollys blogg, hon tipsar om Chrysalis minigown. Det är ingen web butik tydligen, men du kan alltid kolla om de vill skicka.

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Tack för tipsen ang. Chrysalisen! :)
Kram!