torsdag 19 augusti 2010

Helt fantastiskt- ChillNorways VÅR-KOLLEKTION 2011

Jag har till min stora glädje fått klämma och känna på ChillNorways kommande vårkollektion 2011!!Oj oj oj, säger jag bara!
Kollektionen kommer verkligen inte att göra några ChillN-fantaster besvikna!
Vi kommer att få se mycket av den härliga velour vi älskar och förknippar märket med. Underbara klänningar, tunikor och byxor i plysch i härlig ny design men även vackra skapelser i nya spännande material och färger. ChillNorways karaktäristiska applikationer och broderier är verkligen små konstverk, något diskretare än tidigare och helt fantastiskt fina!
Några av förra vårkollektionens bästsäljare såsom Frill Dress, Frill Blouse samt Velour Love Dress finns med i ny, om möjligt ännu finare, tappning.
Vårens kappor och jackor är ett kapitel för sig! En ny, redan mycket eftertraktat och älskat ytterplagg gör come back i två vackra färger och nytt material!

I barnkollektionen finner vi uppskattade ChillN-modeller från föregående damkollektioner i miniatyr, och det är bland det sötaste jag har sett! Har du ett litet modelejon hemma kan ni mamma/dotter-matcha!
Hela barnkollektionen är otroligt fin med härliga snitt och färger med förträfflig funktion som enligt mig utklassar både de danska och svenska barnklädesmärkerna.

Några bilder av allt det trevliga kan jag tyvärr inte visa er då plaggen riskerar att kopieras, men jag lovar att ni har något härligt att se fram emot i vår.
Nu när jag har sett allt det fina kan jag bara konstatera att Odd Molly måste komma med en sjujäklars vårkollektion för att matcha ChillNorways.

7 kommentarer:

Jeanette sa...

Åh vad spännande!!

mariaemb. sa...

Spännande! Det gör så fantastiska kläder även om de inte riktigt passar min studentbudget.....

HOUSE of ADELA sa...

Å vad spännande!! så kul det ska bli att få sen sen!=)

Kram
Adela

Tina sa...

Så spännande!

Kram

Evalena sa...

fniss:du o dina chilliga norrmän!

;-)

Kappan du visade ÄR superfin - verkligen! MEn jag måste fråga om materialet för både din och Doktorns (malena) ser lite filtaktiga ut. Typ som tovad ull. Fattar du?
Den skulle jag faktiskt kunna tänka mig, men den mörka varianten isf.

Din magnolia är supersnygg på dig btw!!! O jamiroknitsen - the best!!Jag har ett par beige, ett par blå ett par röda(påingång)

kram

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Evalena,
Ja I know, jag är bortom all räddning...hjärntvättad dessutom! :)
Jo du har rätt, den är lite filtaktig i materialet, duffeltyg liksom! Jo, den mörka Oaken är bara för snygg, den skulle passa finfint till dina nya stövlar!

Haha, jag kunde liksom inte släppa tanken på de där powderfärgade Jamiro-brallorna och jag tror de blir perfekta i höst.
Åhå, tre par? Då är du the queen of Jamiro-brallan då! LyckANS OST!:)
KRAM!

Sara Mia sa...

Vad kul att få sneakpeaka på vårens nyheter. Jag kan tänka mig att det fanns mycket att längta till. Kram!