måndag 9 augusti 2010

SurfMonk, en Dagens & väntan på ett paket

På mitt jobb vimlar det av underbara, godhjärtade och roliga människor, det är ju inte klokt att det kan finnas så mycket härligt folk på ett och samma ställe!

Med en av dessa delar jag inte bara min förkärlek till rosa utan även svagheten för ljuvliga kläder av mjuka material av ChillNorway-typ. Hon, liksom jag, får också något drömmande i blicken vid tanken på plysch.
Idag skickade hon den HÄR länken till mig, märket heter SurfMonk och har härliga laid back-plagg i bamboo eco-fiber. Jag skulle gärna dra på mig en sådan här tunika efter en dag på stranden...sedan skulle jag aldrig ta av mig den igen.
Bilderna är lånade från SurfMonk.
---------------------------------------

Dagens består ett tygstycke jag hittade långt in i garderoben. Taradiddlen får tyvärr alltför sällan komma ut för luftning och den har fler än en gång varit på väg ut på Tradera. Den får dock stanna ett tag till för jag kan helt enkelt inte skiljas från den riktigt än.
Svart linne och tights från H&M och Gina samt Hasbeens på fötterna.

--------------------------------------

Idag fick jag en orderbekräftelse per mail, jag har beställt något härligt fluffigt från far far away. Paketet skall göra en lång resa, och säkert fastna i tullen ett par dagar också, innan det kommer hit. Ni får vänta 6-10 dagar innan ni får se vad det är!

8 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Å snygg som få!!! Jättefint!
Men hur nyfiken blir jag inte nu...är du säker på att paketet är till dig??=) Jag menar....det står ju på till hon som gillar rosa;D Käner mig träffad...ha ha ...
kram
Adela

Pingla sa...

Få töser bär upp Taradiddlen som du. Så himla fint Ninna.

Kram

Sara Mia sa...

Taradiddlen är underbart snygg på dig. Sedan undrar man ju vad som är i det hemliga paketet. Kram!

Dr Molly sa...

spännande... rosa och fluffigt från land där man ska betala tull... jag vet vad jag gissar på! Ska bli kul att se vad det är! Kramar

Fröken Abbe sa...

Så FIN du är i den kombinationen! Och jag är grymt nyfiken på vad som ska komma så långt bort ifrån.

Black White Lovely sa...

Nu blir jag ju nyfiken som få...! ÄLSKAR ROSA! Spännande...! KRAM!

Evalena sa...

Och du står där och poserar lika snygg som vanligt! :-D

Spännande med paket. själv verkar jag vara bortglömd....*snyft* Hördu, när ska vi komma och du ska Ch.No-frälsa oss då´ra?
Ska du till Gtbg btw?

KRAMIs

Ina sa...

Du är så himla snygg jämt, Taradiddle är såå snygg och klär dig så bra!!
Vad spännande med paket, vad kan det vara tros!?
Kram Ina