onsdag 1 september 2010

Odd Mollys Wigge & ChillNorway hos Vestis

Den första produktbilden jag såg av Odd Mollys höst/vinter-kollektion 2010 var av den vackra Wigwam Dress i vintage chalk. It had me at hello så att säga och även när jag senare fick se resten av kollektionen var den nummer ett. Hade jag bara fått välja ett endaste plagg hade det blivit en Wigwam.

Så, nu är den äntligen här och den är ljuvlig!
Wigge, det är du å jag nu.
:)


------------------------------------

Till mina fellow ChillNorway-nördar kan jag meddela att Vestis fick in första leveransen av höstens finingar igår och nu finns följande styles i butiken:

Braid Dress
Joss Baby Doll
Topaz Dress
Agat Dress
Hmm, jag tror bestämt att det fanns någon mer modell....jag får återkomma angående detta!

6 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Tappar orden här....sååååå snyggt!! Å jag har beställt en svart...har jag valt fel färg nu?!=)Underbar klänning/tunika! Du är as usual looking VERY nice!;)

Kramis
Adela

Jeanette sa...

Superfin!! Jag går tålmodigt och väntar på att min i Velvet ska komma. Den var precis så som för dig och denna i chalk. Kände med en gång att denna SKA jag ha bryr mig inte om något annat. :)
Kram

Nena sa...

Så, så fin den är! Du passar perfekt i den!Vacklade mellan den färgen och velvet, men eftersom jag har en voile dress i chalk bestämde jag att det fick bli velvet och deb är också fantastisk. Älskar den här modellen. Går att ha till vardags, ändå känner man sig superfin!
Kram

chatarina sa...

Hej!
Du är jättefin i den...men du är fin i allt!!
Ha en härlig kväll
Kram

Unknown sa...

Den är superfin och jag har fått äta upp mina tidigare kommentarer om brodyren rejält och kommer nog att få göra det ännu mer när jag ser dem i rl känns det som. UNDERBAR på dig gumman och det är verkligen en match made in heaven!

Unna dig alltid sa...

Ljuvligt fin wigwam på dig! Förstår att ni blev vänner direkt :-)

Jag inväntar min i velvet...

KRAM