fredag 3 september 2010

Great Day Tunic-bortadopterad

Äntligen fredag!
Efter att ha postat de Mollysar jag hade ute till försäljning härom dagen har jag nu kommit hem och väntar på maken och barnen som är ute och inhandlar den efterlängtade fredags-kebaben! Efter det att vi inmundigat den icke hemlagade festmåltiden ska hela familjen intaga ryggläge i TV-soffan och kika på film. Den ömma modern, jag, ska även titta djupt ned i ostkrokspåsen.
Oslagbart fredagsmys med andra ord!
:)
Idag for jag, ett par hundra meter (ja, jag tog bilen...det blåste kallt) och besökte den tokigt trevliga Anna för att överlämna min Great day Tunic. Vi har blivit mail-bekanta genom bloggen och igår upptäckte vi att vi jobbar alldeles i närheten av varandra, hur perfekt är det inte att ha en supertrevlig fellow klädnörd i sin närhet för lunch eller fika?
Anna var supersnygg i den grå Great Day tunikan!
-----------------------------------------
Dagens bestod av favoriten Magnolia Dress, sjal från H&M, Primeboots och knästrumpor från Lindex.

4 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Önskar dig just den trevliga fredagkväll du beskriver!=) Sååå snygg i outfiten idag, klänningen är underbar!

Kram
Adela

Tina sa...

Hoppas du har en super mysig fredag kväll!

Jätte fin är du.

KRAMAR

Ina sa...

Guud vad snyggt!!! Så snyggt med de svarta grova bootsen till!! Du inspirerar som alltid med dina fina bilder och snygga outfits!
Kram Ina

a4anna sa...

Och jag tackar förstås :-) En så himla trevlig Ninna som faktiskt levererar plagget och låter mej prova. Att jag hade Great Day;en HÖGT på önskelistan gjorde det hela inte sämre.

Stort och varmt tack :-)

///Anna