måndag 13 september 2010

I love my non smelling ChillN-Skunk & en Dagens

Tjohoo, idag kom det efterlängtade paketet från Nantucket!

Inuti, inlindad i fint vitt silkespapper, låg det plagg som redan när jag först såg den i produktkatalogen över Chillnorways höst/vinter-kollektion 2010 blev min absoluta favorit, Skunk Dress. Jag har inte haft chansen att se eller prova den förren nu och jag är absolut inte besviken, den är både snygg och mycket bekväm. Modellen påminner lite om en kort kappa fast i mjukistyg, med sydda veck och ChillNs karaktäristiska detaljer. Ljuvliga broderier på ärm, luva samt rygg, söt hjärtformad applikation på ärm och vacker spets runt hela luvan.
Storleken är normal till lite stor, jag har en small och den sitter lagom löst och ledigt, vill man ha den lite tajtare kan man nog gå ned en storlek.
Hos Nantucket hittar du Skunk Dress i färgerna Grey melange (som min), Dark grey (liknar Mollys almost black) samt Navy.

Jag tycker Skunken är ett sådant där plagg som passar till det mesta, idag provar jag den med mina jeanstights från Pieces och vita Hunter-gummistövlar!
Tack snälla Carina för ett trevligt telefonsamtal, utmärkt service och mycket snabb leverans!
-----------------------------------------------
Dagens går återigen i rosa, #13, Velour Hoodes Tunic i färgen rose, Chrysalis Minigown i almost black, svarta jeanstights från Pieces och rosa fårskinnsboots. Ja, och så den där H&M-sjalen igen.

11 kommentarer:

Filippa sa...

Lika fin som alltid! Härlig CN hood!
Kram!

HOUSE of ADELA sa...

Alltid snygg och lööööve dina kombos! Den i rosa kan du gärna skicka på posten hit! ;D

Kramar
Adela

Jeanette sa...

Jättefina! Både din nya ChillNorway och Dagens. :)
Kram

Dr Molly sa...

jättefin! Kul att se den "live"! KRAM

Evalena sa...

Visst är de randiga hasbeensstövlarna härligt ful-snygga? Blir jag miljadär ska jag köpa oss varsitt par - jag lovar!!!

O du har också en svart wigwam - alla har den ju. utom jag.......

Ses snart! KRAM

Fröken Abbe sa...

Åh, den där rosa tunikan har jag ju varit ute efter ett tag nu. Lär nog aldrig hitta den... Fin kombo!

Anonym sa...

Har precis ringt och kollat att Nantucket har Skunken kvar i min storlek, den är såå fin. En fråga bara, är luvan sådär lite tjock och kraftig så den håller "stuket" om du förstår vad jag menar?

Ser jättefin ut på din bild i alla fall. Vill bara inte att luvan ska vara tunn och liksom bli som en platt "påse" på ryggen efter en tvätt... Du förstår säkert vad jag menar. :)

Har även letat efter den rosa Mollyn jättelänge men den verkar helt omöjlig att få tag i tyvärr. Tack för rolig blogg. /Malin

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Malin,
Jag förstår precis vad du menar! :) Jag gillar inte heller tunna sladdriga luvor!
skunkens luva är helt ok, dubbelsydd så den håller formen bra. Den är inte riktigt lika tjock som luvan på tex en Champion hoodie men alltså helt ok och den lilla spetsen som sitter runt den är superfin! Jag är helt kär i min Skunk, den med ett par sköna Uggs till är en perfekt höst-kombo!
Carina på Nantucket är supertrevlig och leveransen snabb.
Kram!

Anonym sa...

Hej, läser din blogg men har aldrig kommenterat, får mycket inspiration av dina fina outfits :-) Idag så mycket att en skunk dress i grey är på väg till mig från Nantucket också :-P Hoppas jag blir lika fin i den som du! Hälsn Jensan

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jensan,
Tack snälla för de rara orden! :)
Jag tror inte att du blir besviken på Skunken, den är super på alla sett! Funkar lika bra som kappa nu i höst som klänning. Den skulle nog vara jättesöt med en underklänning under...hmm, får prova det sen!
Roligt att du skrev en rad, Tack!
Kram!

Anonym sa...

Fick den igår och den var verkligen underbar, nu är problemet bara att jag gärna skulle ha en svart också ;-) Känner mig superfin i den! / Jensan