torsdag 16 september 2010

Snyggt från Melmelli

Idag kom ett medlemsbrev från Nantucket på mailen, på detta fanns bland annat ett par bilder på plagg från Melmellis höstkollektion, och YES i do like!

Melmelli är ett märke som jag stött på ett par gånger men aldrig "sett", kanske har det varit för många Mollysar och ChillNs i vägen, vad vet jag! :)
På märkets hemsida finns en rad jättefina plagg och härliga sjalar men de som jag gillade allra bäst var faktiskt den stickade Ponchon samt Military pants som fanns i nyhetsbrevet. Byxorna ser skitsnygga ut med den tighta passformen nedtill och lite löst sittande upptill, dessa måste jag nog prova vid tillfälle. Priset på Military Pants ligger runt 1000:- och Ponchon, som är one size, kostar ca 1300:-.

Bilder lånade från Melmelli.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å dom har helt ljuvliga kläder! Jag har två av deras tunikor, underklänningar, en sjal och army pantsen förstås och jag bara älskar dem! Såå sköna!! Ponchon hade jag inte sett faktiskt men den hamnar nog i min höst garderob också känner jag... :) /Malin

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Malin,
Å har du Military Pantsen! Hur är de i storleken? Visst har de någon sorts snörning baktill på vaderna? Går de att snöra åt så att de sitter tight nedtill? Är de strechiga eller stumma? 20 frågor, sorry, men det är bra att veta ifall jag skall beställa ett par!:)
Och ja, visst är ponchon ljuvlig!
Kram!

Anonym sa...

Hej Ninna, Jag drar normalt 34-36 i byxor och jag har XS i mina. De sitter bra och är lite lagom lösa (vilket jag tycker de ska vara..).

Ja de har snörning bak som var jättefina att dra åt i somras, så blev det typ en "piratbyxa" om man bylsade upp dem lite. Jättefint.

Jadå, de blir tajts om man drar åt och jättefina både till stövlar (typ höga Primeboots)och kängor med raggisar i. De är lite lagom tjocka i kvalitén och väldigt mjuka och sköna på. Lycka till! Kram Malin

Anonym sa...

Såg att jag råkade skriva att de blir tajts om man drar åt... men jag menade förstås att de blir tajta om man drar åt... ;) ibland går det fort! /Malin

Evalena sa...

Jag glömmer inte de supersnygga brallorna från Diesel som du provade hos Sara när vi var där. De satt verkligen som en smäck på dig och de här fr Melmelli påminner en del om dem tycker jag.

Stor kram och tack för ditt mail, jag ska svara så småningom.....