torsdag 16 september 2010

Tradera-tips!

Just nu finns det ett par intressanta sko-auktioner på Tradera som jag tänkte tipsa er om!
För er med små söta minifötter finns två par snygga Primeboots att buda på, dels ett par knähöga mörkbruna (samma modell som mina) i storlek 36, se auktionen här, och även ett par lägre i storlek 37, se auktion här.
Om ni liksom jag har modell större blan finns ett par skitsnygga Primes här i storlek 39, utgångspriset ligger på 1500:-, men det är ändå över 1000:- billigare än ett par nya. Så, stiger de inte alltför mycket är det ändå ett fynd!
Det finns också en auktion med ett par söta Calou-boots i mörkbrunt som avslutas om fem dagar. Modellen heter Moa Boot och storleken är 39. Just nu ligger priset på 507:- och inköpspriset är ca 1200:-.


Apropå Calou, har ni sett hösten fina tillskott, Hilda Boot som finns i grönt, svart och skinnfärg! Väldigt tilltalande enligt mitt tycke och jag tokgillar även Hariette som är en fiffig benvärmare/socka.

4 kommentarer:

Sandra sa...

Supersnygga! Bootsen. Jag gillar sockorna också. Var hittar man dem?

Mvh Sandra

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sandra,
Kika här: http://www.calou.se/sv/stores.html så hittar du alla återförsäljare i Sverige. Kanske finns det någon i din stad!
Ha det bra!

Unna dig alltid sa...

Vilka bra tips MEN jag står stadigt i ett par 40. Ser du några får du gärna tipsa! Hade ett par på kroken men var tyvärr för långsam i beslutet...

KRAM

a4anna sa...

Premiärgick mina nya primes i går så jag hoppar över tipset även om det var bra. Kommer att bli kanonsnygga till min great day :-)

... och egentligen ville jag bara önska dej en riktigt härlig helg!

///anna