fredag 17 september 2010

Till Malin

Ho ho Malin!!!!
Kolla HÄR!
En Velour Frill Tunic i rose storlek 0, visst var det en sådan du letade efter?
Kram!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅ Vad gullig du är!!! Tack. Såg att försäljningen var avslutad men ska försöka kontakta henne ändå. Tack. ♥

Jag har en liten fråga till dig... Jag fick igår hem den ljuvliga "Skunken" som jag har beställt men tycker den känns nästan FÖR stor. :( På dig ser den så fin ut tycker jag och jag inbillade mig att vi var ungefär lika stora. Får jag fråga hur lång/stor du är? För på dig sitter den så jättefint och den kanske ska sitta så här löst, men jag känner mig lite osäker...

Vänligaste hälsningar Malin

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Malin,
Vad mystiskt att auktionen var avbruten, det verkar ju inte vara någon som använt "köp nu" funktionen! Den kanske kommer ut igen!
Å, vad tråkigt att skunken var för stor! Jag tycker också att den är lite åt det större hållet i storleken men eftersom jag absolut inte vill ha den slimmad upptill så blev den bra. När jag packade upp den från påsen tyckte jag att den stod ut lite mycket nedtill men det strök jag till så att det blev bra.

Haha, jag är en gigantisk kvinna! :) Nädå, jag är inte mer än 1.72 lång! Jag väger kanske 56 kilo och bystmått är 70-75b-c.
Ring Carina på stört och be henne lägga undan en XS åt dig och säg att du vill byta, det är inga problem och det ska bara vara att skicka tillbaka den!
Lycka till och kram!