lördag 4 september 2010

Vestis Webbutik har öppnat!

Tjohooo!
Nu har Vestis slagit upp portarna till sin webshop!

Nätbutiken kommer att fyllas på allt eftersom köstens kollektioner kommer in. Redan nu hittar ni härliga tunikor och stickade koftor från ChillNorway, fantastiska boots och jodhpurs från Swedish Hasbeens och helt ljuvliga, supertuffa gummistövlar i vitt och svart från Replay. Modellen heter Poison, finns i storlek 35-40 och priset är 799:-. Visst är de snygga?

--------------------------------------------------


Ikväll är jag och maken bjudna till min lillebror och hans flickvän på middag. Mormor ska till barnens stora glädje vara barnvakt och det lär bli en hel del godis och lek.Igår fick jag ett sms från värdparet med en påminnelse om middagen och att lämna bilen hemma. Fat chans att småbarnsföräldrarna skulle glömma bort att de faktiskt har barnvakt och är bjudna på middag som skall servera med något annat än ett glas mjölk till!
Nä, inte troligt!
VI KOMMER!

Hittade den sötaste lilla flaska champagne med ljuvliga rosa etiketter på Systemet, den, tillsammans med ett med ett matchande organzaband får bli en gåva till värdinnan.
Utstryrseln består av Tootsie Coat, H&M sjal, Informal Formal Dress från Hunkydory, mörkbruna tights , Spoiler Underdress och Defend boots.

1 kommentar:

Shopaholic sa...

Supersnygg är du i din outfit! Ha en trevlig dag!!
KRAM!!