lördag 23 oktober 2010

Mission completed & del 2 av Ajabaja-paketet

Tack gulliga ni för alla tips om var jag kunde hitta Lacie Strap Dress i vintage chalk!
I fredags förmiddag ringde jag Odd Molly-butiken och där fanns mycket riktigt klänningen i rätt storlek och rätt färg, så jag slog till. Frakten är oförskämt dyr men nu är den på väg och jag är glad!
------------------------
Igår visade jag som bekant Lacie Top som fanns i paketet från Ajabaja, det andra plagget som fanns där i var den enkla men fina och mycket användbara Varsity Dress i vintage chalk. Klänningens tyg är ganska tjock och strechigt, perfekt för höst och vinter och dessutom jätteskön på. Eftersom modellen är rak valde jag att gå upp en storlek då den inte skulle sitta för tight över höfterna. Det här är en perfekt vardagsklänning som går att kombinera med underklänningar såväl som jeans.
Jag gillar verkligen de stora fickorna och den lilla pinuppan på ena ärmen!

Kombo-bilder kommer vid ett senare tillfälle.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Varsityn är jag sugen på! Är liite orolig över att jag är för konkav både fram och på baken för den raka modellen! Får nog prova.....Kram!

Jensab sa...

Vore jättekul att se bilder med den på, tycker den är så snygg men vet inte om passformen.

Septemberflikka sa...

Klämde på Varsityn i torsdags och den kändes superskön. Orkade dock inte testa. Men den verkar vara en perfekt vardagsklänning.

kram

Unknown sa...

Roligt att du hittade den! Ser fram emot en outfit bild sen. Kram vackra du!

chatarina sa...

Hej! Vad kul att du hittade den!! Jag vill gärna ha saga shimmer dress, som jag provade på Sivi idag..sååå jättefin är den också!!
Kramar