söndag 24 oktober 2010

Kommande Nantucket-tävling & söta underklänningar!

Snart öppnar Nantuckets webbutik och det kommer att firas med en tävling med fina ChillNorway-priser! Jag återkommer nästa vecka med frågorna, för här ska tävlas!
----------------------------------
Fina Underklänningar
När jag kikade runt på olika webshoppar hittade jag en fantastiskt söt underklänning, av märket Container, i finaste lila hos Shop at Nola. Andreas under tunic är dessutom på rea, £17, och finns i storlekarna M, L samt XL.

Här fanns även en underbar gammelrosa underklänning som påminner om Odd Mollys standardunderklänning i färgen. Mathias underdress kostar £35 och finns i storlek XS-XL.

Märket Kaffe hade en supersöt underklänning med tyllkjol. Telina underdress finns i grått, svart samt rose, i storlek XS-M och kostar £35.

Söta Maj underdress, också från Kaffe, är på rea och kostar endast £12. Finns i storlek XS-L i färgerna mushroom och svart.

7 kommentarer:

Odd Oldies and New Mollys sa...

Verkligen fin lila nyans på den och till bra pris. Underklänningar är något nytt för mig och min garderob. Intresset för dem väcktes ungefär samtidigt med Mollyintresset och jag har upptäckt att det är så roliga plagg att matcha. Förr ett av mig underskattat plagg, nu ett måste!

Kram

Unknown sa...

Ohh gillade den gammel rosa underklänningen näst längst ner. Roligt med tävling! väntar med spänning! Kram

Evalena sa...

Hooooj hojtar jag från grannlänet!

kraaaaaam

Jeanette sa...

Vilka fina underklänningar!!!
Kram

Ina sa...

Wow vad många fina! Det här med underklänningar kommer stort, många märken har anammat detta och gör sin egen variant verkar det som.
Kram Ina

Tarleena sa...

Hopaas, att Nantucket levererar till Skandinavien! Det finns så få nätbutiker som säljer Chill Norway. Jag ska säkert vara med i tävlingen :)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Odd Oldies,
Jag gillar också den lila, så snygg!
Ja, jag håller med, underklänningar passar alldeles utmärkt till Mollysar, ett perfekt plagg som förhöjer andra!
Kram!