fredag 5 november 2010

Finaste Mollysen i en ICA-påse

Imorse när jag for hemifrån förvandlades vårt röda hus till ett bageri av klass!
Maken och barnen var lediga från arbete och dagis och hade sedan dagar tillbaka planerat att viga fredagen åt bak, blåbärspaj, chokladmuffins och chokladbollar stod på schemat. Med jämna mellanrum pep det till i min mobil på jobbet med de sötaste bilderna på två små chokladbollsrullande barn med kladdiga ansikten. Det var tre trötta men stolta bagare som mötte mig när jag kom hem!

Blåbärspajen var helt grym!
--------------------------------------
Förra veckan lade jag in en mycket lyckad ninja-stöt på en Molly-snygging på Tradera och idag damp avin ned i brevlådan. Med den i handen packades hela familjen in i bilen och mot Posten begav vi oss i ett huj! Vinsten var härligt förpackad i en gammal ICA-kasse med massor av papperstejp vilket var en skön kontrast till det supersnygga som fanns däri nämligen,
Bikette Denim Jacket
:)

-------------------------------------
Dagens är en ChillNorway/Odd Molly-blandning innehållande Topaz Tunic, Plath Strap Dress samt Molly-sockar.

7 kommentarer:

Sara Mia sa...

Vad mysigt att få komma hem till nybakat. Jeansjackan slog jag också till på sent omsider, och det har jag aldrig ångrat. Så tunn och skön. Passar lika bra inne som ute. Kram!

HOUSE of ADELA sa...

Ah så mysigt med bakande barn och man=) Jackan är kalasfin men jag har tyvärr ingen;) Får väl försöka slå till på vårens kommande...;)
Fina bilder på dig pinglan!

Kram
Adela

Unknown sa...

Jag låter väl som en gammal trasig LP-skiva nu, men du är så jävla snygg! Jag är så sotis så jag går åt! Jeansjackan sitter som en smäck, som allt annat;)
Pajen SER dö-god ut:) Kram

Unna dig alltid sa...

Visst är det lustigt hur vissa säljare slår in sina paket. Jag är övertygad om att min brevbärare tror jag säljer knark med tanke på hur paketen i min brevlåda brukar se ut ;-)

Visst är jeansjackan härlig!!

Mums vad gott med nybakat.
Kram

Casa del Caos sa...

Jag kom hem till nybakat igår: blåbärsmuffins! Inte helt fel det heller!

Grattis till lyckat köp!
Jag ska nog satsa på ny jeansjacka till våren. Den jag har är liksom för stor i halsen vilket gör att den "hänger" eller hur jag nu ska uttrycka mig.

Trevlig helg!

Filippa sa...

Underbartköp! Jag har aldrig varit en jeans-tjej än mindre jeans jacka men måste säga att OM verkligen lyckas med sina jeansjackor. Jag föll ju som en fura på träffen för pinupp-jackan-vägrade lägga ifrån mig den ju=)Love it!

Gott fredagsmys=)
kram

Lillis goes Odd sa...

Visst är den så skön att ha på. Grattis till din fina!
Vilken lyx att få komma hem till ett hus som doftar nybakat, lite avis... :-)
Kram!