måndag 29 november 2010

HPI of Sweden hos Vestis & en Dagens

Inom kort kommer ett gäng härliga mössor och halsdukar från
HPI of Sweden till
Ja, ni vet de där ÜBER SÖTA grovstickade mössorna från Norrland med tofs på toppen som "di däri Schtockhölmerna är hilt galne i". Bilderna är lånade från MiaShopping.
Butiken kommer att få in svarta, vita, grå, rosa och kanske var det beiga också och de matchande halsdukarna kommer att finnas i svart och vitt, priset för mössorna är 599:-.
Det går bra att ringa butiken och förboka!
------------------------------------------------

Dagens består av Lacie x 2, Lacie Strap Dress under Lacie Top och ovanpå alltsammans är Wool Mix Cardigan.

6 kommentarer:

Lillis goes Odd sa...

Oh vilka söta halsdukar och mössor!
Gillar dagens kombo, snyggt!

Unknown sa...

Upprepar mig som en trasig grammofon-skiva, men du är skitsnygg. Även fast du liksom blurrar bort det där vackra ansiktet. Orättvist;) Kram

Dr Molly sa...

En sån mössa skulle jag ju verkligen behöva! Men det är nästan så man får stå emot när ALLA vill ha något... Får se om jag klarar det! KRAMAR

Ann-Sofie sa...

Ni vet väl om att dessa mössor är tillverkad av blåräv som är uppvuxen i bur, enbart för att göra pälstofsen. Bojkotta!!!! Aldrig äkta päls, varken av buruppfödda djur eller, ännu värre, djur som blir skinnade levande..bara för att vi människor är så fåfänga att vi vill ha pälsdetaljer på våra kläder. Jag hoppas att detta inlägg kommer upp och att ni sprider kunskapen vidare...för jag tror egentligen inte att det är så många som tycker att det är värt att offra djur för att få ha pälsdetaljer på sina kläder.

Anonym sa...

Men "Dr Molly" du skrev ju i din blogg om samma sak som Ann-Sofie här, hur rimmar det?

Från en som är och kollar lite här och var.

Hilde sa...

Visst är de snygga, men om det är blåräv som fått sätta livet till vill jag inte ha någon.
Kram

Anonym, jag tror Dr Molly skrev här före hon visste vad de var tillverkade av. Kolla tidpunkten för denna kommentaren och jämför med tidpunkten på hennes blogg inlägg.