tisdag 7 december 2010

Slender Leather Glove är den nya Scarf Scarf

Förra året köpte jag Scarf Scarf i färgen rose, en förhållandevis svindyr halsduk men perfekt i storlek, mjukhet och färg. Jag tror jag bar den så gott som varje dag under vintern och Scarf är därmed också den Mollysen som jag använt allra mest.
I år slog jag till på ett par Slender Leather Gloves i almost black, ett par helt fantastiskt vackra och pyntade skinnhandskar. Sitter som två små perfekta skatter på händerna och de åker på varje morgon när jag ska till jobbet, de är perfekta bil-körar-handskar. Kanske höstens bästa köp.

Ja, så nu är Slender Leather Glove den nya Scarf Scarf!

---------------------------------------
Dagens är min velouriga lila Topaz Tunic tillsammans med den ärvda svarta underklänningen, tights och gigantiska Mukluks från Timberland.

10 kommentarer:

Unknown sa...

Fantastisk färg på den Chillen! Och du är ju lika vacker as usual och ger oss andra ångest;) Kram!

Lillis goes Odd sa...

Scarfen har jag tyvärr inte men handskarna är helt klart på varje dag *love*.

HOUSE of ADELA sa...

Ja du är en ångesthöjare ha ha ....=) De handskarna är så fina! Ska ligga i en paket under min gran och på det ska det stå; Adela, det har jag bestämt!

Kram
Adela

Lindi Loo sa...

Handskarna är så fina så man smäller av : ) Inget att rulla barnvagn med dock så kag kör i min gamla lovvika denna vintern. Nästa år blir det kanske min tur ; )
Kram!

Filippa sa...

underbar färg på den där plysch godingen! Såg chills röda plagg på tintin style-maj god vad snygga!!

å ja scarf scarf används dagligen här, varvar royal me rose, o ihop me min fiiiiina mössa, hihi! Inga handskar bor här än dock, skulle nog få skaffa senil snoddar isåfall!
kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Linda,
Haha, den enda som ska ha ångest är jag själv för jag är en så jäkla stor mupp!:)
Stor kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Lillis,
Visst är det riktiga lyx-hanskar! Jag borde ha en sådan där bebis-snodd på dem för jag är livrädd att jag skall tappa dem!
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Adela,
Det måste vara den bästa julklappen ever, en riktig skatt!
Kram finaste!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Lindiloo,
Vid barnvagnsrace är nog Lovikavantar ett bra val! :)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Filippa,
Haha, senilsnoddar är PRECIS vad jag skulle behöva! Fattar du vad sur man skulle bli när man märker att man tappat en handske!Katastrof!
Ja, den där mössan kommer jag bestämt ihåg, du var hur snygg som helst i den! Jäkligt fuskigt! Jag har spanat på den där guldfärgade Molly-mössan, den är kanonfin...vill ha!
KRAM bruttan!