fredag 25 mars 2011

I ny velour bland ostpinnar & pommes frites!

När maken är borta åker resten av familjen till Max för en middag bestående av mestadels ost i olika former bl.a mozarella sticks och smältost (som oftast dricks med sugrör)...fast det gula guldet (skrew hjortron) toppades även med några chicken nöööggets och en falaffelburgare.
Fredagsmys delux alltså.
------
Häromdagen hittade jag, den ultimate plysch-nörden, en sådan himla mysig klänning i mjukaste velour från Culture på den lilla butiken Uthuset i stan. Modellen som heter Ejsa long cardigan är superfin med band att dra åt under byst för perfekt passform, klockade ärmar, volang nedtill, två fickor samt dragkedja fram. Dessutom finns fina detaljer i form av diskret brodyr och bomullsspets. Priset var 699:- och klänningen fanns steel grey samt off white.

I samma butiks reahörna hittade jag en jättesöt underklänning, också från Culture, i färgen laundry green. Mjuk som en älskad snuttefilt och med fin spets nedtill samt i urringningen, priset var 150:-.

Idag fick dessa två bilda Dagens tillsammans med bruna tights och Primeboots.

3 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Superfin modell på den. Klar konkurrent till Oddarna och Chillarna ;-)

Ser ut ungefär som hos oss när mannen i huset är borta. Fast vi brukar ta hem skräpmaten och sitta i soffan och äta för det gillar inte pappan:-)

Önskar dig en riktigt trevlig helg
Kram
/Vivvi

Nadia sa...

Mycket snygg modell - gillar den markerade midjan.
Såg gott ut med ostfrossa på MAX!
Kram!

Casa del Caos sa...

Åh! Fasen vad du fyndar! Jag hittar aldrig nåt på rea! Eller så är jag för stressad av att jaga runt efter småkottarna för att jag ska kunna hitta nåt!;)
Kanske skulle gå ensam på stan en dag... Typ utan barn... När händer det? Ööööh, aldrig! ;)