torsdag 5 maj 2011

Update på ögonfransförlängnings-fronten samt Dagens ChillN-blåbär

Efter två veckor hade en hel del av lösögonfransarna lossnat och stråna låg inte längre separerade utan satt mer ihop i klungor. Jag skulle dock kanske kunnat ha kvar dem en vecka till utan problem men valde istället att boka en tid på salongen för en ny förlängning.
Den här gången tog jag de mellanlånga fransarna men valde, precis som förra gången, att blanda singelstrån och knippen för ett fylligare resultat.

De gamla fransarna satt som berg och det tog en stund att med hjälp av en slags remover få bort alla strån. Efter ungefär en timmes pillande hade jag fått nya mörka och tjusiga ögonfransar och den här gången provade jag en ny skötseltaktik vilken verkar funka ypperligt. Tricket för att behålla dem fina är helt enkelt att inte blöta ned fransarna alls, då blir de inte sådär vilda och trassliga!

Ansiktet kan man tvätta som vanligt men kajalen och ögonskuggan tas bort med tops och bomullspads. Lite meckigare än att bara stoppa huvudet under kranen och löddra på är det ju men fransarna är nu, en vecka efter ditsättning, lika fina som när jag lämnade salongen.


--------------------------


Dagens:

Ljusblå Bo Tunica (aka Bosse) från ChillNorway och Primeboots.

5 kommentarer:

Lindi Loo sa...

jättefina! jag har övervägt en fransförlängning a la Sex & The City, dvs några enstaka strån här och där men har inte kommit tillskott. Mitt liv är så oglamouröst just nu med hemmaplugg och småbarn så det får vänta tills jag rör mig i lite vidare cirklar :)
Blåbäret är superfin på dig!

Ha en fin kväll, kram Loo

Lingonberrie sa...

Du har ju verkligen otroligt fina ögon. :-)


kramar

Anonym sa...

Jätte fint!!
Dock tyckte jag att min fransar tog för mycket stryk av behandlingen, blev liksom inget kvar sen.
Kan rekommendera Neu Lash istället , funkar verkligen och nu har jag egna "lösögonfransar" istället och mycket enklare o billigare.
Du är alltid lika fin! Hittade du den röda frans klänninge sen??
Kram Cia

Casa del Caos sa...

Jäklarns vad du har bloggat mycket!!! Hänger liksom inte med!
Jag har inte umgåtts med internet på evigheter nu.
Mycket tjusig fransförlängning!
Och vilka fina bilder på dina combos!
Och de där "cloggsen" blev man ju väldigt sugen på!
Kram!

Evalena sa...

Hej Bambi! ;-) Snygg som vanligt, med eller utan strån....

Självklart kollar jag Barkarby och rapporterar! KRAM