söndag 24 juli 2011

Neulash-ögonfransar gone bananas!

Nu är det ungefär 1,5 månad sedan jag tog bort den sista omgången av ögonfransförlängningen. Eftersom en förlängning sliter ganska hårt på dina egna fransar så var det inte mycket kvar av mina strån när fuskisarna tagits bort.

Samma kväll påbörjade jag Neu lash-behandlingen och efter 1 månad hade visserligen mina ögonfransar nått sin normala längd men frågan var om de inte skulle ha grejat det på egen hand, utan Neu lash? Nja, jag var inte helt övertygad om preparatets storhet men jag fortsatte att pensla på ett lager varje kväll.

Nu, ett par veckor senare har fransarna verkligen flippat ur! :) De har växt galet mycket och vissa av dessa mutant-stån har racat iväg och blivit skitlånga. En nackdel är dock att de blir väldigt spretiga och irreterande bångstyriga!

Men nog tycker jag medlet funkar alltid!

:)

3 kommentarer:

Linsan sa...

Wow! Jag måste verkligen testa! Kram Linsan

Hilde sa...

Visst funkar det. Jag klipper mina muterade strån för jag orkar inte med allt spret hit och dit. Jag är nog beroende av Neu Lash för sluta kan jag inte:)
Kram

Hemma hos Razzel sa...

Jag måste nog också pröva Neulash. Tappade det mesta av ögonfransarna efter en cellgiftsbehandling för två år sedan men sedan har de inte riktigt kommit tillbaks som jag hoppades..