fredag 16 september 2011

Fredags-sushi, Dagens ChillN och 20% på Cream

Hur najsigt är det inte med fredag? Wunderbar räcker inte så svaret är ÜBER WUNDERBAR! Efter die kleine mädchens dansklass gick vi till sushibagaren. Hmm, det blir dyrt att handla dessa små risklumpar med fisktäcken när man är utsvulten.- Bara 15 bitar var? Näää, det blir jag aaaaldrig mätt på. Bäst att ta till rejält. Ja, så sitter man sedan där, sushi-stinn som en romfylld surströmming med 15 överblivna bitar. Fast det gör ju inget för de funkar bra som frukost också.
---------------------------
Dagens: Världens mjukaste Aggie Dress från ChillN, sjal från Zara och de trogna Primebootsen.
Eftersom Exklusiv Vardag har 20% rabatt på allt från Cream och Creamie kikade jag in där och hittade världens sötaste kofta, Mildred tror jag visst hon hette!

3 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Fin som vanligt är du. Sushi är nog inte nåt jag skulle kunna äta ens en bit av tror jag.... Den där Creamkoftan köpte jag för ett tag sen och den är verkligen lika fin i r l. Såååå mjuk, skön och snygg i passformen. Kan verkligen rekommendera den :-)

Dr Molly sa...

Gud vad jag skrattade imorse när jag kollade igenom dina senaste inlägg! Bilden med hunden med bröst är ju hysterisk! Sjalen från Zara är underbar! Ses snart! KRAMAR

Sara Mia sa...

Jag får nog gå en "sushi-kurs" hos dig. Har smakat det en gång och tyckte inte det var något vidare. Skaldjur och fisk älskar jag annars, men sushi näääh....
Kram!