söndag 13 november 2011

Yes, we do spoil him rotten :)

Jo, vi vet att han önskar sig en resa till flugfiskarnas paradis Jurassic Lake i Argentina. Men ska det verkligen vara något? Att stå där i timmar, kanske i regn, och vänta å vänta på att firrarna ska finna de små hemknuta flugorna så frestande att de bestämmer sig för att hugga? Nä, det låter skittråkigt tycker jag, så därför bestämde sig barnen och jag för att ge honom något riktigt riktigt fint på hans egna dag..vi satsade även lite extra på inslagningen..fint ska det va!
Tre Kilkenny, en fisketidning och ett par superman-kallingar. :)

----------------------


Den här damen är mäkta stolt över sin egenhändigt ihopsatta kombo. Men det är klart, har man varit och reashoppat en alldeles ny blommig täckjacka (99:- H&M) och Hello Kitty-strumpor (5:- H&M) måste man ju använda dem pronto...och vad passar väl bättre till än ett par stjärntights?-----------------------


Förresten har jag kommit på vad som ligger högst upp på min önskelista, ja näst efter fred på jorden och alla sådana aningen viktigare saker, nämligen Odd Mollys Duchess luxurian coat. Så så fin och så så skitdyr.

2 kommentarer:

Sara Mia sa...

Ja, näst efter naturäventyr tror jag många fäder är nöjda med något från samma hovleverantör som ni valde. Sönerna propsade på att en flaska Jägermeister skulle vara helt nödvändig att ha om en förkylning skulle uppstå eller liknande. Men sen fick det bli lite Triss-lotter också. I så fall kunde ju frun och barnen fått följa med på någon trevlig resa eller så...Men den blev inte så lång denna gång. Kram! PS. Det syns tydligt hur stolt lilla fröken är över sina nya kläder.

Anonym sa...

luxurian coat finns på 30% rea hos miss greta nu, om det kan vara intressant.