torsdag 29 december 2011

Ååå vad jag vill ha..

Jag har hittat en galet snygg Ewa i Walla-klänning...hmm, alldeles underbar faktiskt och på bra rea dessutom. 
I väntan på att jag ska bestämma mig om jag ska slå till eller ej håller jag till godo med min vinröda EiW tillsammans med Molly-kofta.

4 kommentarer:

Sofia sa...

Jag suktar efter en nougatbrun sidenprassel med röda stitch och sammerskanter... Jag vet inte hur jag ska hålla mig.... Å uggs träskobootsen.... Det är jobbigt med mellandagsrea!

Anonym sa...

Hej Ninna,

Jag ringde till Korint idag för att höra om den fina Tina Wodstrup klänningen men den var helt slut i Small och dom hade inte haft den i gråblå vilket jag trodde men det kanske var en annan modell som du var sugen på i blått? :( Dessutom hade hon inte rea än heller vilket jag hade hoppats efter jul... :(

Hoppas du hittade något annat fint istället när du var där. :)

Vänliga hälsningar och Gott Nytt År! Kram Malin

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sofia,
Eller hur, skitjobbigt..men liksom ganska underbart på samma gång! :)
Du, de där UGG träskobootsen klämde jag lite på idag...heeelt underbara! Jag har sett dem på rea för strax över 2000, hittar jag dem för halva priset är det bara att slå till!
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Malin,
Jag besökte Korint idag och de hade som du säger inte kört igång någon rea än. Butiken är alldeles nyöppnad så kanske är det därför.
Nej du har helt rätt, det var jag som trodde att den gråblå klänningen var i samma modelln som den jag köpte, men jag såg idag att den istället har ett band under bysten, eller kanske något längre ned, som man kan dra åt. Den modellen var också galet fin och jag tror även den skulle passa dig som är så nätt bra, då den är lite mer "anpassningsbar". Jag lovar att hojta till om jag ser att butiken rear!
Stor kram!