söndag 30 maj 2010

En hög Ben&Jerry's och en fin Pointelle Dress

Att ge bort presenter till någon annat än på födelsedagar och julafton ligger inte riktigt för min man.
Presenterna som ges vid dessa speciella högtider är sällan sådant som mottagaren önskat sig utan genomgående nyttoprylar som verkligen kan vara bra att ha, såsom en symaskin, ett par gummistövlar eller 20 par strumpor.
Att med handling visa sin omtanke är däremot hans starka sida. Han for nu på kvällskvisten iväg för att veckohandla och jag bad honom att köpa Ben&Jerrys Half Baked. Då den inte fanns i butiken han handlade i fortsatte han runt till ett par till och kom, så småning om hem med en hel glasskiosk! Detta hade han gjort vare sig det varit Mors Dag eller inte och sådant uppskattar jag... kanske inte lika mycket som en ny Molly dock..mohahaha.
-----------------------------------------------------------
I fredags hämtade jag min nya Tradera-vinst, en vacker Pointelle Dress i almost black från Odd Molly. Klänningen är verkligen superfin och dessutom ny med tags. Passformen är perfekt och detaljerna rara men klänningen känns inte som JAG. Tyvärr.
Jag tror bestämt att den får göra en vända på Tradera igen och förhoppningsvis hamnar den hos någon verkligen uppskattar den.

Om någon här är intresserad av en helt ny Pointelle Dress i almost black, storlek 1, nypris 2195:- kan ni maila mig. Jag önskar 995:-för klänningen!

8 kommentarer:

Sara Mia sa...

Jag har samma klänning fast i grått. Jag tycker bäst om att ha något över den som tex. a-one silk wrap tunic eller kanske en cardigan. Hoppas du får den såld om du inte trivs med den. Kram!

Caroline sa...

Hej, Klänningen är så fin.. men hur är den i storlek? Jag är mellan 1 och 2, kanske blir den för liten då?
MVH Caroline

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sara Mia,
Klänningen är ju så himla fin på alla andra...men den känns inte helt rätt och då blir den bara hängande i garderoben vilket är synd på så rara ärtor. Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Caroline,
Jag tycker den är en ganska normal 1a, dock är tyget i överdelen mycket töjbart så jag är ganska säker på att den även passar en 2a. I sidan finns tre par band som man kan reglera storleken med samt ett fint skärp av virkad spets.
Kram!

Shopaholic sa...

HEJ!!
Vill jättegärna ha denna om den är kvar!!! Maila mig:
pearl_999_aog@hotmail.com
KRAAAAM!!!

Shopaholic sa...

HEJ!!
Vill jättegärna ha denna om den är kvar!!! Maila mig:
pearl_999_aog@hotmail.com
KRAAAAM!!!

Anonym sa...

Vill också ha!!

Cilla

vick_in_the_blue sa...

är Pointelle Dress sold?