onsdag 20 april 2011

Massa fint och fult

Jag googlade efter något, jag har glömt vad, och hamnade hos en för mig okänd webbutik vid namn SmartGirl. Eftersom jag ändå var där kikade jag igenom deras enorma sortiment av klänningar, 1948 st, från kända och mindre märken. Där fanns massor av gräsliga klänningar, som den nedan till exempel...Varför gör man ett sådant plagg, är dess syfte att förfula den stackare som finns däri? Jag skulle hellre pilla upp de små färgglada (syns dåligt på bilden men de är kulörta) knapparna i näsan än att ha den klänningen på mig.
Men så fanns där också en hel del jättefina klänningar som dessutom var på rea. Jag fastnade för den grå spetsklänningen från Dept för 479,75, jag hade dock gärna sett att den svarta underklänningen gick att byta ut mot en ljus eller kanske Odd Mollys standardunderklänning.En annan fin var den här somriga lilla trasan från Hilfiger Denim för 719,75:-

7 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Jag har också hamnat på den sidan flera gånger men aldrig beställt något. De har en hel del fint, bl a G-star som jag gillar men också väldigt mycket gräsligt som du så bra beskriver. Den där grå trasan var INTE snygg :-)


Önskar dig en jättefin påsk

Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Hej rara du!
Tack för en fin blogg.
Jag undrar över din Drama Jacket, hur är den i storleken? Skulle vara jättetacksam om du vill svara. Såg att du hade en beige/brunaktig, jättesnygg.
Glad Påsk!
Hälsningar Annika

Septemberflikka sa...

Smartgirl är bra. Köpte mina Creamleggings där och fick dem snabbt och billigare än andra webbutiker. Stort utbud med varierade "snygghetsgrad" på kläderna ;-)

kram

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Vivan,
Priserna var helt ok, jag tror jag ska prova att beställa något såsmåning om. Dock tar det en hel evighet att kolla igenom allt, de har så himla mycket...
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Anonym,
Tack för tipset! Jag har nu fixat en frågelåda, jag tror kanske inte att folk i allmänhet undrar så mycket men utifall att! :)
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Annika,
Tack för ditt binlägg och dina rara ord! Jag har storlek 1 på min Drama Jacket. Jag provade även en nolla men den blev på tok för kort på min långa överkropp, det såg ut som en bolero :). Ettan är ganska vid men modellen är sådan.
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

S-flickka,
Tack, bra att veta! Jag ska ta ock lägga en beställning vid tillfälle.
Glad påsk och stor kram!