onsdag 17 augusti 2011

Lovely Aggie-min nya älskling från ChillNorway!

Aggie Dress heter den här lilla mjuka saken från ChillNorways höstkollektion!

Jag tycker om den enkla modellen tillsammans med de fina detaljerna, den dubbla volangen på klänningens ärmslut samt nedre kant, det diskreta och tjusiga ChillN-monogramet på ryggen och korsstygnsbrodyren. Det är just sådant här den där lilla norska Chill-familjen är så bra på, små vackra detaljer som lyfter plagget och som gör att jag är villig att gräva upp en skatt med bara tånaglarna för att sedan köpa varenda del ur kollektionen.

Klänningens färg heter dark grey melange, den finns även i färgerna pearl, brown och lavendel. Materialet är supermjukt, jag antar att det är velour fast tyget är lite tunnare än i föregående velourkollektionen och gör klänningen sval och galet trivsam. Storleken är ganska normal, men lite åt det större hållet. Aggie dress i mörkgrått och lavendel finns hos Nantucket och i färgen pearl finns den hos Alvas Hus.
Det här kommer att bli en favorit i höst!

:)

----------------------------------------------------

Dagens:

Berry dressen i powder blev jag alldelens "måste-ha-tugga-fradga"-galen i när den kom, på tok för dyr men jag fick fatt på en för halva priset hos Mathilde och jag var überlycklig. Nu kan jag inte påstå att den slitits ut av allt användande men sälja den det kommer jag aldrig att göra. Idag fick den dock hänga med mig till jobbet tillsammans med en sådan där stickad omlott-molly-kofta och bästaste clogsen med spets från XUZ.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Snygg i allt, som vanligt:) Kram!

Life´s Silverlining and I sa...

jättesnyggt! sjalen du har över chillnorway var fin också.

Lindi Loo sa...

Superfin! Vet du om att nantucketlänken går till nordljus...hi hi. Men klänningen var iaf rätt ;) kramis